Hae
Mari Hietala

Meille tulee vauva

En koskaan uskonut kirjoittavani tällaista otsikkoa blogipostaukselle kuin nyt kirjoitin, mutta kyllä, meille tulee vauva. Tätä on kamalan vaikea uskoa todeksi, mutta on tässä nyt kaiken maailman verikokeissa ja neuvoloissa hypätty, että kai se on uskottava. Mahakin alkaa jo vähän näkyä, joten ajattelin nyt olevan hyvä aika kertoa tämä asia koko maailmalle. MEILLE TULEE VAUVA!!

On ollut vaikeaa kirjoittaa ihan muista asioista, kun tuntuu, ettei niitä muita asioita oikein paljon ole. Raskaus vaikuttaa kaikkeen nyt. Esimerkiksi piti tässä viettää siivousiltapäivää, mutta tein yhden pakollisen asian ja sitten pakenin takaisin sohvalle, koska oli niin raskasta. Kaikki tavallinen on nykyään hieman työläämpää kuin ennen.

meille tulee vauva

Silloin, kun en vielä ollut raskaana, olin todella epäkiinnostunut mammablogeista ja ylipäätään mammabloggaajista. Tuntui, että niitä oli kuin sieniä sateella. Nykyään pystyn jo seuraamaan instassa mammaihmisiä ja raskauden myötä olen yhtäkkiä kovinkin kiinnostunut muista ketkä ovat raskaana tai jo synnyttäneet. Aikoinaan vannoin, että minun blogistani ei sitten tule mitään mammablogia, heh! Sen verran taidan ottaa takaisin, että haluan jakaa ainakin tämän raskausajan kanssanne. Muiden blogeista on ollut tosi kiva lukea alkuraskauskokemuksia ja kyllä täällä eilen googletettiin jo vaunusettejäkin.

meille tulee vauva

Nyt on siis meneillään raskausviikko 15. Kaikki on mennyt hyvin tähän asti! Pahoinvointeja ei ole ollut, mitä nyt kahvi ällötti jossain kohtaa niin paljon, etten pystynyt kaupassa menemään niille hyllyille ja kenkäosasto, se vasta pahalle haisikin.

Mitäs muuta? Liikuntaa olen tähän asti pystynyt harrastamaan ongelmitta paitsi viikko sitten alkoi jotkut ihan jäätävät liitoskivut, jotka tuntuvat aktivoituvan, jos minä olen liian pitkään aktiivinen. Eilen käveltiin kylillä neljä tuntia ja loppupäivä menikin sitten jännittäessä pääseekö sohvalta vessaan, kun jokainen askel sai menemään kaksinkerroin. Tänään olisin halunnut vielä juoksemaan, mutta on varmaan pakko ottaa nyt vähän rauhallisemmin.

Olipa mukavaa tunnustaa tämä, hih!


Seuraa seikkailujani instassa

4 kommenttia

  1. M. T. Ainasoja kirjoitti:

    Onnittelut! <3

    Minäkään en juuri lue mammablogeja muuten, mutta muutamaa blogia, joissa retkeillään lasten kanssa, luen todella sitoutuneesti, vaikkei lapsiperhe-elämä muuten kosketakaan minua.

    • Mari H kirjoitti:

      Kiitos!! <3 Eiköhän tännekin sitten joskus tule retkijuttuja taas. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.