Hae
Mari Hietala

Kesälauantaina ylioppilasjuhlissa

Hitsi että eilen väsytti aamusta, varmaan lapsi herätti taas kesken jonkun unisyklin ja jäin johonkin jumitilaan. Jouduin nukkua aamupäikkärit samaan aikaan lapsen kanssa, että edes vähän virkoaisin. Oli edessä kuitenkin tärkeä päivä, kun ohjelmassa oli ylioppilasjuhlat! Sitä ennen piti vielä suorittaa auton haku korjaamolta (josta haluan kirjoittaa oman postauksen). Soitin korjaajasedälle herättyäni joko saa tulla. Ei hän ollut löytänyt auton toiseen vikaan ratkaisua, mutta auto on onneksi kuitenkin ajokunnossa nyt, joten kipitin bussipysäkille ja matkustin Turun läpi kauas Raisioon. Onneksi ei tarvinnut mitenkään kiireellä suhata, kun ylioppilasjuhlissa tarvitsi olla vasta joskus lähempänä neljää.

En olisi näillä aivoilla enää muistanut ruusua, mutta Tahkis muisti. Ihmettelin miksi me lähdettiin kotipihasta ihan eri suuntaan ja ajettiin vielä katuja, joissa on läpiajo kielletty. 😀 Kun kurvattiin Flörin pihaan, muistin, että ainiin joku ruusukin piti hakea. 😀

ala-lemu

hujaus

ylioppilasjuhlissa

Poika sinnitteli taas yliväsyneenä ihmeen reippaasti. 🙂 Hän nautti suosiosta, koska hänen ainakin neljä instaseuraajaa oli paikalla. 😀 Lopuksi hän sai vielä ylioppilaslakin päähänsä, kyllä kelpas!

Tuntui kivalta käydä pitkästä aikaa juhlissa ja ensimmäistä kertaa oman perheen kanssa. Oli jotenkin ihan erilaista kuin koskaan tähän asti. En ole aina pitänyt juhlia kovin jänninä, mutta nyt olisi voinut istua kauniissa kesäillassa yömyöhään asti. Lapsi vain oli pakko pakata autoon jo alkuillasta, ettei kerkeä alkaa kovin kova huuto. Kävimme ajelemassa Littoisissa ja katselemassa olisiko siellä kiva asua. 😀

Ilta-ajelu toimi hyvin, kun lapsi nukahti heti ja nukkui koko matkan kotiin asti. Saatiin vielä syötettyä iltapuuro ja nukutuskin oli tällä kertaa ihmeen helppo. Aamuyöllä hän heräsi 4:30, joten minuakaan ei tänään väsytä niin kuin eilen. 🙂


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.