Hae
Mari Hietala

Rahapäiväkirja viikko 6

Kuukausi sitten olin tosi innoissani omista talousasioista ja säästämisestä, mutta se innostus on vähän unohtunut tässä vähitellen. Nyt raha on vain rahaa enkä suo sille montaakaan ajatusta arjessani. Takaraivossa on joka päivä tieto siitä, että liian vähän on kahisevaa tilillä. Jostain syystä sitä tuntuu aina olevan liian vähän, vaikka sitä olisi ihan sopivasti.
Helmikuun rahapäiväkirja on siis hyvin normaalilla kulutussuhtautumisella suoritettu. Viikkoon mahtui yksi epänormaali hankinta, mutta kaikki muu on ihan perinteistä tuhlailua. En syönyt edes eväitä töissä, hyi minua.
Maanantai
lounas 7 e
kahvi töissä 1,20 e
Tiistai
lounas 7 e
kahvi töissä 1,20 e
varavuoderahi Sotkasta 49 e
Keskiviikko
lounas 7 e
kahvi + pulla töissä 2,70 e
Prisma 23,26 e
Torstai
lounas 5 e
kahvi 1,20 e
Perjantai
lounas 7 e
kahvi 1,20 e

Lauantai
The Body Shop 17 e
apteekki 6,49 e
Citymarket 14,67 e

Sunnuntai
Tokmanni 4,49 e

Töissä syömiseen ja kahvitteluun hussasin yhteensä 40,50 euroa. Missään ulkona ei tullut onneksi kahviteltua, kun kotona oli kakkua. Pitäisi varmaan aina leipoa viikonlopuksi, ettei kehtaisi mennä ulos kahville. Sotkasta haettiin varavuoderahi vieraita varten ja ruokakauppoihin meni viikon aikana 37,93 euruoa. The Body Shopista ostin sheahoitoainetta (adlink) ja -käsisaippuaa (adlink) sekä apteekista vanhaa kunnon neoamiseptia ja vanulappuja, kun Supermarketissa ei ollut. Tokmannilta hain eilisen lenkin päätteeksi Essencen concealerin ja siteitä. Kosmetiikkaan meni siis noin 20 euroa. Yhteensä koko viikko 155,41 e. Ei mikään ihan hirvittävä summa turhasta törsäämisestä huolimatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.