Hae
Mari Hietala

Spa-illan parhaat kosmetiikkatuotteet

* postaus sisältää mainoslinkkejä
Meillä on vähintään kerran viikossa spa-ilta. Ilta, jolloin lämmitetään sauna ja tehdään kauneudenhoidollisia toimenpiteitä.
Ne illat ovat ihanan rentouttavia. Vaikkei tosiaan sen kummempaa ole kuin sauna, on sekin jo itsessään aika paljon. Saunalla on paljon hyviä terveysvaikutuksia, kuten verenpaineen aleneminen, stressin väheneminen ja astman helpotus.
Hoitoaineen vaikutusta hiuksissa voi tehostaa menemällä istumaan saunaan hetkeksi. Samaan aikaan voi läntätä naamaan jonkun ihanan kosteuttavan naamion, joten tulee kaksi kauneudenhoitoasiaa samalla kerralla. Joskus käytämme myös vartalonkuorinta-ainetta, sillä välillä on hyvä kuoria kuollut ihosolukko pois ja antaa ihon hengittää. On helpompaa sutia toiselle selkään ja käsiin kuorinta-ainetta kuin itse itselle.

* Attituden shampoo saatu blogin kautta

Tässä meidän spa-iltojen parhaat kosmetiikkatuotteet tällä hetkellä:
? The Body Shop Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask – kirkastaa ja elvyttää sameaa ihoa
? Lavera Smoothing Body Scrub – tekee ihosta sileän ja silkinpehmeän (niin hyvää, että loppu Biodellyltä just nyt, mutta aina voi tilata ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla)
? The Body Shop Shea Butter Richly Replenishing Conditioner –  korjaa ja ravitsee (rakastan Body Shopin shean tuoksuista vartalovoita, joten oon aika innoissani näistä uusista shea-tuotteista!)
? ESPA Overnigt Hydration Therapy – kosteuttaa ja rauhoittaa (tämä on todellakin terapiaa, olen niin koukussa, että tilasin tätä juuri eilen lisää)
? Dr Botanicals Apothecary Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum – silottaa ja kirkastaa (riittoisa ja hoitava öljy)

Onko nämä teille tuttuja tuotteita? Mikä kosmetiikkatuote on sun tän hetken suosikki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.