Hae
Mari Hietala

Ystävänpäiväsukkien yhteisneulontaan on pakko osallistua, tietysti

*Sisältää mainoslinkkejä

Vilkaisin eilen Hesarista koronaluvut ja totesin, ettei taida hetkeen olla asiaa mihinkään ihmisten ilmoille. Tartuntoja on niin paljon, että harvemmassa taitavat olla ne ketkä eivät tautia sairasta. Sitten tänään suuntasin heti aamusta Skanssiin. 😀 Oletin, ettei siellä olisi ihan kauheaa ryysistä heti aamusta, mutta noh, ihan tarpeeksi oli väkeä liikenteessä. Oli silti pakko päästä! Törmäsin nimittäin pari päivää sitten ystävänpäiväsukkien yhteisneulontaan, joka alkaa ensi viikolla. Voitte arvata loput…

ystävänpäiväsukatKAL

Kyse on Niina Laitisen järjestämästä yhteisneulonnasta ja langoiksi piti pyydystää Novitan Nallea. Se ei ollutkaan ihan yksinkertainen homma vaan vaati tuuripeliä. Katsoin netistä, että Tokmannilta saisi sävyjä farkku, pellava ja sola, mutta kun pyyhälsin paikalle, ei lankahyllyjen välistä löytynyt kuin yksi eläkeläinen kenen kanssa yritin mahtua lankoja luuraamaan. Kirosin itsekseni, että taas vaihteeksi hukkareissu, vaikka tällä kertaa olin sentään katsonut netistä tilanteen.

Ajelin vaunujen kanssa toiseen päähän ostoskeskusta Cittariin, josta onneksi irtosi kaipaamani kerät. Poistuin paikalta onnellisena. Nyt vain odotellaan ensi viikon keskiviikkoa, jollolin ystävänpäiväsukkien yhteisneulontaan pääsee osallistumaan.

Olisin tarvinnut lankojen lisäksi myös uuden ripsivärin, mutta joudun sen luultavasti hankkimaan internetistä. Haluaisin TonyMolyn ripsarin (*tämä), mutta en vielä osaa sanoa mistä sen aion tilata ja mitä muuta ostaisin samalla, koska en tietenkään voi pelkkää ripsaria tilata. En vain oikein tiedä mitä muuta tarvisin, aurinkorasvaa? Kevät on ihan nurkan takana nimittäin! 😀

Nyt taidan mennä jatkamaan neulomispuuhia, kun Tahkis vei vauvan lenkille kanssaan. Ehdin ehkä yhden kierroksen tehdä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.