Hae
Mari Hietala

Black Friday -tärpit kosmetiikkaan

* postaus sisältää mainoslinkkejä ja blogin kautta saatuja tuotteita

Noniin, hän on täällä tänään! Black Friday! Vaikka moni yritys ottikin varaslähdön tarjoamalla tuotteita alennettuun hintaan jo ennen pääpäivää, halusin itse pyhittää Black Fridaylle ajatukseni vasta tänään. Otin postaukselle teemaksi kosmetiikan, koska juuri niitä tarjouksia ainakin itse taidan kärkkyä eniten. Tänään on toki myös älä osta mitään -päivä, sillä eihän mikään hullu kuluttaminen ja huvikseen ostamisen vain sen takia, että saa halvalla, ole mistään kotoisin. Silti itse haluan hyödyntää tarjoukset, mikäli on jotain, mitä oikeasti tarvitsen. Pyrin nykyään muutenkin kuluttamaan harkitummin ja sen mukaan toimin myös Black Fridayna.

Jaoin postauksen pieniin osiin, jotta siitä olisi helpompi poimia ne asiat, jotka kiinnostavat eniten tai muuten vaan sopivat elämäntilanteeseen. Kaikki postauksen kuvissa olevat kosmetiikkatuotteet olen saanut blogin kautta.

Kun haluat olla meikitön

Saatteko te olla meikittömiä niin usein kuin haluatte? Minä en saa, sillä haluaisin olla meikitön suurimman osan ajasta, mutta en pysty menemään töihin ilman meikkiä. Silloin, kun olen täysin meikitön, käytän vain näitä:
Biothermin kasvovesi (Elevenillä 20 % alennus 60 euron ostoksista, 25 % alennus 150 euron ostoksista ja 30 % alennus 200 euron ostokista, NYX osta 3 ja maksa 2 sekä valikoima tuotteita -50 %)
Ziaja Med silmänympärysvoide ja kosteusvoide (Hehkussa 25 % alennus normaalihintaisista tuotteista lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta)

Arkeen lyhyen kaavan kautta

Kun sitten ”joudun” meikkaamaan töihin, mutta haluan päästä vähällä, lisään edellisessä kohdassa lueteltujen tuotteiden lisäksi näitä:
Lumenen kulmakynä
Helena Rubinstein ripsiväri

Arkeen pidemmän kaavan kautta

Silloin, kun haluan laittautua hieman enemmän, kulmakynän ja ripsarin kaveriksi tulee nämä:
Avrilin meikkivoide, BB-voide (House of Organicilla valikoidut tuotteet alennuksessa) tai Mádaran CC-voide (Madaracosmetics -40 %)
MACin varjostuspuuteri sävy Matte Bronze (Lookfantasticilla vähentyvä alennus koodilla CYBER18)
Laura Geller highlighter sävy Gilded Honey

Juhlaan

Jos lähden kuvaamaan futista tai baariin, meikkaan aina pidemmän kaavan kautta, mikä tarkoittaa meikkivoidepohjan ja jo muiden tässä postauksessa lueteltujen tuotteiden lisäksi:
NYX pohjustusaine
Urban Decay Naked2 tai Ultimate Basics
..ja jos en jo omistaisi liikaa luomivärejä, hankkisin ehdottomasti Isadoran uusimman aivan ihanan paletin, ah! Muita ihania:
Lancome Starlight Sparkle -paletti
By Terry Designer Eye -paletti

Muista puhdistus

Ihon putsaus on yksi tärkeimmistä kauneusteoista, siihen käytän:
Essen silmämeikinpoistoaine (Joliella valikoidut tuotemerkit alennuksessa)
Avrilin misellivesi
Putsaukseen luksusta tuo By Terryn puhdistusöljy, jota käytin keväällä vielä. Sitten se loppui enkä ole hankkinut lisää, mutta haluaisin. Se puhdisti tehokkaasti ja hoiti ihoa siinä samalla.
Hiuksia hemmottelen nykyisin näillä (ja ne taitavat tykätä!):
Attitude Super Leaves shampoo ja hoitoaine
Omien materialistien tarpeiden tyydyttämisen lisäksi Black Friday on oiva tilaisuus hankkia joululahjat. Monissa kosmetiikkakaupoissa myydään lahjapakkauksia ja minusta ne ovat kivoja joululahjoina.
Kosmetiikan lisäksi yritän muistaa kärkkyä myös iltapukua itselleni tammikuulle ja muutamia teknisiä vempaimia. Mitään kovin turhaa en tosiaan aio hankkia, mutta hieman kyllä kutkuttaisi jotain uutta kosmetiikkaa tilata (ainakin kosteusvoiteelle on tarvetta!).

Kivaa alehaukkailupäivää sulle! Olkoon onni ja tuuri kanssasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.