Hae
Mari Hietala

Tänään on hyvä fiilis

Liekö auringonpaisteella osansa, paremmilla yöunilla vai eilisellä tosi kivalla lastenpolikäynnillä, kun tänään on jotenkin tosi hyvä fiilis! Sellainen pursuavan positiivinen, sellainen kuin mulla kuuluisi olla joka päivä. Tuntuu tosi paljon omalta itseltä PITKÄSTÄ AIKAA. Raskauden viime hetket, synnytys, pitkä vuodeosastokeikka ja koko syksyn kestänyt vauvan kasvuvaino ovat todella verottaneet. Onneksi edes välillä tuntuu siltä miltä pitääkin eli hyvältä. 🙂

Sekin toki vaikuttaa, että Tahkis on jäämässä lomalle. LIsäksi eilinen lastenpolikäynti oli tosiaan niin iso helpotus, että eilen tunsin todella pitkästä aikaa imettäväni rentoutuneena.

Kirjoitinkin tuosta käynnistä jo tietysti eilen instagramissa, mutta kerrotaan nyt täälläkin. Lääkärin mukaan lapsi on kovin virkeä, hyväntuulinen ja normaali, joten siinä mielessä ei mitään syytä huoleen ole. Pienen painon takia tietysti täytyy seurata ja jatkaa pumpatun maidon antamista niin kuin tähänkin asti, mutta silti ei saa stressata yhtään. ♥ Kukapa ei tällaisen puheen kuultuaan olisi helpottunut? Painoseurantaa on jatkunut niin pitkään, että väkisinkin se on stressannut.

hyvä fiilis

Olen ollut jotenkin mökömöö senkin takia, kun ei ole ehtinyt/jaksanut yhtään leipoa jouluksi, joten eilen sitten tein keksitaikinan ja tänään taituroin niistä jotain. 😀 Saa nähdä miltä maistuvat. Joku kääretorttukin vähän kiinnostelisi väsätä, mutta katsotaan. Olin myös yöllä googletellut mätimoussen tekoa, haha! 😀

SIitä kyllä tulee parempi olo, kun jaksaa vähän tehdä jotain. Pestä pyykkiä, leipoa ja olla hereillä ylipäätään. Toivottavasti tämä hyvä fiilis jatkuu vielä monta päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.