Hae
Mari Hietala

Taisteluväsymys ja shoppailuhimo, mrr

Huomenta vaan! Tiedättekö ne päivät, kun väsyttää niin paljon, ettei millään jaksaisi mennä pesemään meikkejä ja siirtyä sänkyyn nukkumaan sohvalta? Mulla oli eilen sellainen. Ollut ilmeisesti rankat pari viikkoa työelämässä tai sitten eilisaamuinen hammaslääkärikäynti oli niin jännittävä, että iski jäätävä taisteluväsymys. Uskon enemmän tuohon ensimmäiseen näistä.
Nyt vaikuttaa siltä, että kykenen elämään taas ihan normaalisti ja pääsen tänään nauttimaan Tepsin tuplapelipäivästä. Mennään ensin naisten peliin ja sieltä hurautetaan Veritakselle jatkamaan futiksen tuijotusta. Eilen olisi ollut Kaarinassakin jalkapalloa, mutta sen skippasin, kun tuo hammaslääkärikäynti myöhensi mun töihinmenoa ja siten illan aikataulut taas olivat liian tiukat jalkapallon kannalta.

Vuosi ilman uusia vaatteita -haasteessa olen kohdannut taas itseni. Sormeni syyhyävät näppäillä selaimeen H&M:n alen, sillä haluaisin nähdä, mitä mekkoja sieltä irtoaisi. Instastoorissa olen törmännyt viikon sisään kaksi kertaa Zaran alesta hamstrattuihin ihaniin housuihin ja mulla on just nyt joku ihmeen housujuttu meneillään, sillä haluaisin kaiiiiikkia herkullisen värisiä erilaisia housuja. Koska kaikki housut, jotka omistan, ovat mustia. Turhauttavaa. Vuoden parhaat rättikauppa-alet ja mä oon shoppailukiellossa. Oi miksi tein tämän? Ai ilmaston takia, okei..

Kunhan tänään ei enää yllätä mikään epämääräinen väsy, mennään illalla taas juoksemaan Raisionlahti ympäri. Ollaan nyt pari viikkoa touhuttu sellaista lauantai-iltaisin, koska olisi nyt vaan mukava juosta kunnolla. Tänään vuorossa taitaa olla 6 minuutin juoksut ja parin minuutin kävelyt välissä, kun tähän asti ollaan jolkoteltu vain 5 minuuttia aina putkeen.

Mitä sä aiot tehdä tänään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.