Hae
Mari Hietala

Pizzaa ja leffoja

Me ollaan alettu katsoa elokuvia viikonloppuisin. Juuri äsken tv:ssä pyöri viiskymppisiä muoreja viikonloppulomalla, emme siis varsinaisesti kuuluneet leffan kohderyhmään, mutta katsottiin nyt kuitenkin. Wine Country oli se nimeltään, jos jotain kiinnostaa. Eilen katsottiin Aladdin, joka oli ihana ja perjantaina Lomaterapiaa.
Elokuvien löytäminen on kauhean vaikeaa, vaikka suoratoistopalvelut ovat niitä pullollaan. Usein selataan Netflixiä edestakaisin, mitään ei löydy ja päädytään katsomaan sarjaa, joka on kesken. Miten te löydätte leffoja katsottavaksi? Vai katsotteko edes?
Aladdinin katsomista ennen eilen käytiin ulkoilemassa pari tuntia Katariinanlaaksossa kuvaillen lintuja (mun on pakko laittaa yksi puukiipijäkuva tänne joku päivä, niin hassun näköinen elukka), juotiin kahvit ennen ja jälkeen ulkoilun, haettiin voita ja pari Veikkauksen arpaa lähikaupasta, tehtiin pizzaa ja selattiin somea. Mentiin ajoissa nukkumaan, jotta tänään herättäisiin ajoissa, mutta aikamoisen väsynyttä oli aamulla. Ei muka millään 8 tuntia unta riitä keskellä pimeintä talvea.

Nyt taitaa olla jälleen aika mennä unten maille pian, kun toisen meistä täytyy herätä töihin keskellä yötä. Ensi viikko onkin jännittävä, kun vuosi vaihtuu, hui! Uusi vuosi, uudet jutut, eiks vaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.