Hae
Mari Hietala

Lumirajasta pohjoiseen

Voi kamala tämän postauksen kirjoittaminen meni nyt myöhään, kääks! On ollut jokseenkin täysi päivä, kun aamulla laitettiin kamat kasaan ja lähdettiin ajelemaan kohti lumirajaa. Löytyihän se sieltä, joskus Säkylän risteyksen jälkeen ja ihan talviselta alkoi näyttää ennen Kankaanpäätä. Eksoottista! Eipä oltu lunta nähty sitten itsenäisyyspäivän jälkeen. Mikä ilmastonmuutos? Kuulemma lämpimiä talvia on ollut ennenkin. Että ihan normijuttu, kun pähkinäpensaat ja lepät kukkivat jo Turussa, eikö?

Olemme Seinäjoella. Olemme täällä katsomassa pienen pientä poikapötkylää, joka putkahti maailmaan tuossa viime vuoden puolella. Ihmeellisiä tuollaiset vauvat.

Meidän piti mennä tänään kävelylle, mutta se nyt vähän jäi ja ollaan vietetty lauantaita sisätiloissa. Ulkonahan on siis lunta enkä oikein tiedä osaammeko enää edes kävellä valkoisen hötön päällä. ? Laiskottaa ja väsyttää tässä vaiheessa sen verran, että ehkä on parempi vain mennä kohta nukkumaan. Huomenna sitten uudella innolla, ehkäpä retkikohteeksemme valikoituu Mulkkujärven kierros.
Tästä tuli nyt oikein varsinainen kuulumispostaus, kun muutakaan ei irtoa. Tosiaan, ehkä huomenna sitten vähän villimpää menoa. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.