Hae
Mari Hietala

Ekat lenkkeilyt mahataudin jälkeen

Tiedäthän sen tapahtumaketjun: ensin tulee kurkku kipeäksi, aamulla toteat olevasi kipeä, kurkkukivun tilalle tulee räkätauti ja siihen kylkeen yskä, joka ei parane koskaan. Parin viikon päästä tästä toivot jo olevasi niin terve, että pääsisit lenkille, mutta kävellessä hengästyt edelleen niin kuin et olisi koskaan flunssaa edeltävässä huippukunnossa ollutkaan. Ja lihakset, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään?
Juuri kun alkaisit olla valmis tositoimiin ja alkaa taas treenata kunnolla, pärähtää päälle mystinen mahatauti. Samaan aikaan jälkitautina flunssasta kummittelee vielä pieni korvatulehdus etkä ole niin varma poskionteloistakaan. Siinä sitä sitten miettii itsekseen milloin ihmeessä sitä pääsisi taas tarttumaan kahvakuulaan?
Näin minun sairaskertomukseni menee joulukuulta tammikuun alkuun. Kunnes eilen menimme taas lenkille, eikä sen jälkeen tapahtunut mitään pahaa. Olo itse asiassa parani lenkin jälkeen. Kuin olisin hikoillut kaikki pahat henget ulos ja tässä sitä ollaan nyt taas terveenä, jee! Niin ihanaa tuntea olonsa normaaliksi.

Muuta eilen tapahtunutta: ostin uuden ripsarin, koska Lumenen Nordic Chic Full-on Curl Mascara ei sopinut mulle. Korkkasin Lumenen viime viikolla ja heti parin päivän käytön jälkeen huomasin sen kirvelevän ja ärsyttävän silmiäni. Täytyy toivoa, että essence sopii taas ihan ykkösellä, ainakaan niistä ei ole ikinä tullut mitään oireita.
Katsoimme myös yhden elokuvan ja se oli tällä kertaa Näin koulutat lohikäärmeesi 3. Tykkäsin! Tänään katsotaan taas joku, veljeni suositteli Kungfu Pandaa. Luvassa on pizzaa ja irtokarkkeja. ? Ollaan niin ansaittu rento leffailta, oltiin nimittäin päivällä ulkona 3 tuntia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.