Hae
Mari Hietala

PESUHUONE SAI UUDEN ILMEEN

..se hymyilee! Hahaa!
Pesuhuone sai pari uutta juttua ja minä ainakin hymyilen joka kerta siellä vieraillessani. Kun vain astun kynnyksen yli, jalkapohjani uppoavat johonkin äärettömän pehmeään enkä voi muuta kuin olla onnellinen. Vaikka onnen tässä tapauksessa tuokin 17 euron arvoinen poly-alkuisista aineista valmistettu matto, jota myydään ruotsalaisessa ketjuliikkeessä, en välitä, sillä sen tuoma hyvänolontunne on sama kuin missä vain elämän pienellä osa-alueella onnistumisessa.
Toinen uusi asia on toimiva pesukone. Miesihminen tilasi sen niin, että toimitus oli parin arkipäivän päästä eli menneenä keskiviikkona. Siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun ukkelit kantoivat vanhan koneen pois paikoiltaan ja toivat uuden tilalle. Asennus oli nopea ja siinä kuljetusliikkeiden kuulumiset vaihdettuamme miehet poistuivat paikalta meidän jäädessä ihmettelemään uutta tekniikkaa.

harmaa Iittalan Kivi-lyhty täältä (mainoslinkki)
Aina, kun käyn suihkussa, käännyn katsomaan uutta harmaata mattoa, joka sopii niin täydellisesti pesuhuoneen tason sävyyn, lattiaan ja kaakeleihin, joissa menee harmaa rantu lähellä lattiaa. Värisilmäni sielu lepää pesuhuoneessamme.

2 kommenttia

  1. Maija kirjoitti:

    Aika kätevää tuollainen, että kuljetusliike hoitaa tuonnin, asentamisen ja vievät vielä vanhan pois. Itse ainakaan en osaisi tehdä mitään pesukoneelle, varsinkaan jaksaisi ruveta liikuttelemaan sitä. Minun onkin pitänyt jo pidemmän aikaa hankkia uusi sillä vanha meni rikki, mutta pitääpä miettiä tuollaista vaihtoehtoa.

  2. Mari kirjoitti:

    Joo niin on 🙂 Aika moni firma tarjoaa tuollaisen palvelun, kun tilaa jonkun huonekalun tai kodinkoneen. Kantsii selailla nettikauppoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.