Hae
Mari Hietala

Hyyppärän luontopolku

Suuntasimme sunnuntaina tutustumaan uuteen luontopolkuun Kiikalaan, lähelle Saloa. Hyyppärän harjualueelle Kiikalaan on avattu syksyllä uusi Hyyppärän luontopolku, joka kiemurtelee harjuja pitkin ja johdattelee käymään Kiikalan upealla kultalähteellä. Reittivaihtoehtoja on kaksi, eikä kumpikaan ole kovin pitkiä, mutta nousut ja laskut menevät kyllä urheilusta. Jos on seikkailumieltä ja haluaa tutkia seutuja vähän enemmän, alueella vilisee polkuja ja ihasteltavaa merkittyjen reittien lisäksi.

hyyppärän luontopolku

Reitillä oli tosiaan useita jyrkkiä laskuja, joten ihan huonojalkaiselle en tätä retkikohdetta suosittele. Hyvät kengät täytyy muutenkin olla, millään New Balanceilla ei ole mitään asiaa tuonne. Jos kengät ja koivet on kunnossa, sitten ei muuta kuin tutustumaan Hyyppärän harjualueeseen, joka on muuten Kolmannen Salpausselän reunamuodostumaa.
Onko tämä paikka sulle jo tuttu?

Yksi kommentti

  1. M.T. Ainasoja | mtainasoja.fi kirjoitti:

    Ohoo, minulle aivan uusi paikka, vaikka ihan lähellä Kiskossa on tullut vietettyä aikaa sukulaisen luona ja myös vuokramökillä muutaman kerran. Pitääpä mennä tsekkaaman kohde. Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.