Hae
Mari Hietala

Vauva oppi ryömimään!

Monet kerrat olen tänä vuonna googlettanut milloin vauva oppii ryömimään ja nyt googletan milloin vauva konttaa, sillä vauva oppi ryömimään viime sunnuntaina. Ai että! Tästä eteenpäin homma on pelkkää silmä kovana lapsen seuraamista, ettei vaan satu mitään. Hänellä tuntuu olevan nimittäin kova hinku ylöspäin, mutta meillä on onneksi huonosti kiipeilypaikkoja hänelle tässä vaiheessa.

Hänen suuri motivaattorinsa lähteä ryömimään oli tekniikka. Puhelin ja älykello… Hän on ollut kiinnostunut meidän puhelimista ja kelloista jo pitkään, mutta nyt keksimme laittaa puhelimen lattialle ja niin lähti poika sitä kohti innoissaan. Hän tietysti ajatteli, että jes, vartioimaton saalis kokonaan hänen. Sitten tylsä aikuinen tuli ja vei nenän edestä juuri ennen kuin hän ehti maistaa sitä. Koska ihan kaikkea on pakko maistaa. Niin kloorivettä vauvauinnissa kuin uimarengastakin.

Me ollaan nyt viisi kertaa käyty vauvauinnissa ja on kyllä ollut jokaisen euron arvoista puuhaa. Eilen nimittäin saatiin sukeltaa ekaa kertaa ja muutenkin poika oli aivan innoissaan koko ajan. Hän läiskyttää vettä ja tällä kertaa hän myös jutteli muille vauvoille, mitä ei aiemmin ole tehnyt. 😀

oppi ryömimään

Juuri äsken tapahtui sellainen ihme, että tämä ryömimään oppinut nukahti jo seitsemältä, mutta en pidätä hengitystä yöunet mielessäni. Ehkä hän pitää näitä vain päikkäreinä, herää puolen tunnin päästä ja touhuaa kymmeneen. 😀 Jos nukkua posottaa, on tämä ensimmäinen kerta laatuaan. Oma aika – mitä se on? Teki mieli kyllä nukahtaa hänen viereen, mutta ehkä itselle yöunet seitsemältä ovat turhan aikaiset. Kaikesta väsymyksestä huolimatta.

Huomenna muuten poika on tasan 7 kuukautta vanha jo! Ihan kiva siis, että oppi ryömimään jo, vaikka saankin juosta perässä seuraavat monta vuotta. Saa nähdä milloin tulee seuraava taito!


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.