Hae
Mari Hietala

Puuvärejä ja korviksia

postaus sisältää mainoslinkin, merkitty *-merkillä
Onko Linnan juhlista selvitty? Täällä herättiin herätyskelloon jo tunti sitten ja ihan hyvä niin, sillä näin taas jotain ihan tyhmiä unia. Salama löi ihan viereen, olin Kemissä tekemässä jotain nappikauppaa ja bemari suistui tieltä ojaan. Lisäksi jollain toisella oli paremmat valokuvausvehkeet kuin mulla ja olin kateellinen. Valve-elämässä toivon, ettei ulkona ole ukkosta, Kemiin on muutama kilometri täältä enkä tunne ketään, jolla olisi bemari. Valokuvausvehkeistä nyt voi olla vaikka joka päivä kateellinen kelle vaan, mutta kateus ei kuulu luonteenpiirrevalikoimiini.
Ollaan tässä tekemässä lähtöä Raumalle. Tänä viikonloppuna ei mennä metsään ja muutenkin on liikunnan suhteen ollut vähän hiljaista, mutta tekee ihan hyvää antaa kropalle aikaa palautua. Nyt mielessä liikkuu enemmän joululahjat muille sekä itselle.

Eilen olin Turun urheilutoimittajien kerhon syyskokouksessa, jonka jälkeen menimme käymään keskustan liikkeissä. Ostin hieman yllättäen puuvärit, jotka liukenevat myös veteen ja yritin opetella piirtämään viherkasvien lehtiä eilen, mutta noh, hieman tarvisi vielä treenata. Paha tilanne siinä mielessä, että nyt mieleni tekisi tehdä samaa tietokoneella ja se taas vaatisi piirtopöydän. Miksi aina kaikki uudet päähänpistot vaativat rahaa?

Olen myös pyöritellyt päässäni koko loppuviikon korviksia. Selannut nettiä niin paljon, että somen kaikki mainokset ovat nyt pelkkiä korviksia. Päätin vain vihdoin haluta Maanantaimallin Kaarella-korvikset (*täältä löytyy ainakin) vain huomatakseni, että moni muukin haluaa niitä. Kaikki glitterit ovat loppuunmyyty esimerkiksi. Sitten jäin miettimään voisinko itsekin tehdä korviksia vanerista, kun aika moni muukin voi. Jos tekisin nukkumatti-korvikset, ostaisitko? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.