Hae
Mari Hietala

Päätösbileiden jälkitunnelmat

Ah, lauantai! Meillä on ollut hidas lauantaiaamu, vaikka tekemistä kyllä olisi. Keskustelut ovat pyörineet jalkapallon ympärillä, mikä nyt ei ole ihme, kun eilisiltana tuli oltua TPS:n kauden 2018 päätösbileissä Turussa.
Jalkapallo on niin hassu harrastus, kun joka kerta saa todeta jalkapallon olevan enemmänkin kuin vain jalkapalloa. Ihmiset sen ympärillä ovat enemmän ja vähemmän tärkeitä ja kaikkeen liittyy aina tunteet. On iloisia hetkiä ja rakkautta, mutta myös pettymyksiä ja surua. Jokaisen kauden jälkeen joukkue muuttuu aina vähän ja menee aikansa tottua uusiin nimiin kentällä.
Oli ihana nähdä vielä kerran samat naamat saman katon alla ja vaihtaa kuulumisia ihmisten kanssa, joiden kanssa ei matseissa niin paljon tule juteltua. Oli myös ihan hauskaa testata kuinka pitkään pysyn tolpillani, kun edellisen kerran olin käynyt baarissa ilmeisesti pääsiäisenä Ähtärissä, haha!

Ihan hyvin se meni ja oli muutenkin tosi kivaa. Sovin yhdet kahvitreffit, yhdet pikkujoulut mainittiin, halasin Laurikaista ja bussissa juttelin kaunissilmäisen turkulaisneitokaisen kanssa siitä kuinka hemmetin outoja turkulaiset ovat. Raision puolella käytiin tutustumassa yhteen paikalliseen, mikä oli aika hirveä paikka, eww. En suosittele. Kotona löysin yöevääksi jotain vanhoja maissilastuja ja olin onnellinen, kun meillä oli jemmassa sellaisia.
Oli myös ihanaa meikata kunnolla (tein smokey eye -tyyppisen ratkaisun, haluisitteko kuvia instaan tai tänne blogiin siitä?) ja pukeutua mekkoon. Hämyinen kuva instassa asusta. Ne tepsibileet eivät olleet Koulussa vaan me käytiin siellä yksillä ennen bileitä, sillä Koulun mustaherukkamehu (eli siideri) on ylihyvää.
Välillä tekee ihan hyvää käydä tuulettumassa. Tänään ohjelmassa on suursiivous ja illalla fanitetaan taas Taika-Pasia ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.