Hae
Mari Hietala

Parisuhde Q&A

Joskus aikoja sitten sain instan kautta parisuhdekysymyksiä ja nyt vihdoin vastauksia:
1. Puhelimen välityksellä ”tapasitte” ekan kerran, mutta millainen oli teiän ensimmäinen oikea tapaaminen? Oliko rakkautta ensisilmäyksellä ja kumpi teki aloitteen, että tutustuitte toisiinne myös työn ulkopuolella?
Nähtiin tois puol jokke eräänä sunnuntaina. Menin förillä yli ja siellä tuo toinen odotteli kaiteeseen nojaten. Otettiin kuvia itsemurhasorsista ja käytiin pienellä kävelyllä. Mietin notta onpa siinä pitkä ukkeli.
Minä sen aloitteen taisin tehdä, kun pyydystin tyypin tankkipelistä, vaikka hän kyllä taisi niitä sunnuntaitreffejä ehdottaa. En tiedä oliko se ihan rakkautta ensisilmäyksellä, mutta jotain taisi tapahtua, kun tapaamisesta jäi niin hyvä mieli.

2. Mihin ihastuitte toisissanne?
Minä ihastuin siihen kuinka mukava oli jutella. Ihan mistä vaan ja kaikesta. Jotenkin tuntuu, että Joni on ensimmäinen ihminen maailmassa kenen kanssa puhuminen on niin luontevaa ja vaivatonta. Jonin vastaus tähän oli, että oli ihanaa viettää aikaa yhdessä.
3. Toisen parhaat puolet?
Joni on niin kiltti ja ihanan rauhallinen. Minussa parasta kuulemma on nauru ja söpöys.

4. Toisen huonoimmat puolet?
Tää oli vaikea, kun Joni on ainakin ihan täydellinen. Paitsi hän ei anna mun kiukutella tai ylipäätään murista ikinä. Mrr. Minä taas oon vähän sotkuinen, höhö!
5. Miten yhteiselo on sujunut? Miten jaatte esim. kotityöt ja taloudenhoidon?
Tähän on selkeä kaava ja se menee näin: Mari sotkee, Joni siivoaa.

6. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia teillä on vai elättekö enemmän päivä kerrallaan -tyyppisesti suhteessanne?
Ruvetaan somevaikuttajiksi ja lähdetään kiertämään maailmaa. No okei, voisi hankkia omakotitalon ja paljon eläimiä. Näitä odotellessa eletään vaan päivä kerrallaan.
7. Mistä riitelette vai riitelettekö ollenkaan?
Ei me oikein riidellä.

Tuliko vielä mieleen jotain, mitä haluaisit tietää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.