Hae
Mari Hietala

Aikuisten ihmisten lauantaiaamu

Vanhuus, se ei todellakaan tule yksin. Eilen otin ja tilasin pitkän haaveilun jälkeen Hesarin! 15 vuotta sitten Vimpelissä tuli välillä lauantaisin selailtua Hesarin Nyt-liite sekä kuukausiliite, jotka molemmat olivat kivaa luettavaa. Mun sanomalehtien lukuharrastus on muuten ollut aika hataralla pohjalla, mutta nyt syksyllä tuli sellainen olo, että Hesari voisi kyllä olla aika kiva. En kuitenkaan vielä taipunut tilaamaan asti, mutta eilen tilata pätkäytin digiversion sekä kuukausiliitteen.
Se vanhuus ei kuitenkaan lopu tähän sanomalehden tilaamiseen vaan tänä aamuna heräsimme miehen kanssa 6:00 jälkeen minä lukemaan Hesaria ja mies Turkkaria. Lehdet selattuamme nousimme sängystä ja nyt keitän riisipuuroa.

Joulukalenteri tarjosi tänään suihkusaippuaa (mainoslinkki). Suihkusaippuoiden lisäksi taidan kohta kylpeä muutenkin kosmetiikassa, sen verran monta pientä putelia pönöttää rivissä meidän pesuhuoneessa. Ja nimenomaan pientä, tavallaan harmittaa kaikkien puteleiden matkakokoisuus. Joulukalenteri voisi tarjota ainakin hieman useamman oikean kokoisen, mutta toisaalta matkakokoisista ainakin pääsee nopeammin eroon.
Ohjelmassa on tänään ulkoilua valoisaan aikaan, vierailu tunturien kasvatin Maaritin luona ja tietysti Putouksen finaali. Taika-Pasi voittakoon!

4 kommenttia

 1. Susanna kirjoitti:

  Ei muuta kuin Mari nyt varaat teille matkan ja otat matkakoon putelit mukaan. ? Siellä ne on käytännöllisiä ellei sitten ole reissussa useamman viikon. Käytän niitä myös yön yli reissussa kun en jaksa raahata koko arsenaalia isossa koossa. ?

 2. Mari kirjoitti:

  Haha 😀 Onhan noi juu matkoilla käteviä, mutta harvemmin on tullut reissattua. Minnehän sitä sitten lähtisi ensimmäisenä, ellei Raumaa lasketa? 😀

 3. Maarit kirjoitti:

  Jos kerran oinaat matkustaa ensi vuonna paljon, kuka on matkaseurana? 😉

  Nimim. "hölmöyksiä horisontissa"

 4. Mari kirjoitti:

  Varmaan joku sellainen, joka uskaltaa lentää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.