Hae
Mari Hietala

Sateinen sunnuntai: shoppailukierros ja kotijumppaa

Tuuli piiskaa sadetta ikkunaan, siinä on tämän harmaan sunnuntain äänimaailma jälleen kerran. Juuri viikko sitten kuuntelimme kuinka tuuli olisi mielellään repinyt parvekkeen mennessään ja tänään olemme saman luonnonmyllerryksen äärellä. Dennis-myrskystä johtuen emme suunnitelleet tälle päivälle mitään ulkoilma-aktiviteetteja vaan kävimme lenkillä eilen illalla. Tänään ohjelmassa on ollut hidas aamu kotisohvalla, ruuanlaittoa ja pieni kauppakierros, johon sisältyi kasvien kasvualustojen hankinta Bauhausista sekä vaateshoppailua Skanssissa.

Eksyimme Skanssin XXL:n ihan muuten vaan ja lopputuloksena se, että me molemmat ostimme itsellemme Haglöfsin Gore-Tex -kamppeet. Minäkin siis. Mintun värinen ihana sateen ja tuulen pitävä takki oli minun vaateostolakon viimeinen hairahdus ja nyt minä sitten istun kukkaronnyörit tiukasti kiinni kesäkuuhun asti. Marimekon neuleen hankkiminen siirtyi tärkeämmän tieltä.
Shoppailukierroksen jälkeen vuorossa olikin sitten päivän treeni: kahvakuulaa 30 minuuttia. Päälle ruokaa ja Eränkävijöitä. En tainnutkaan vielä täällä kertoa olevani ihan totaalisen koukussa Eränkävijöihin? Ihan mieletön sarja. ❤️ Ootko sä katsonut sitä?
PS. Olen laihtunut hieman. En oikein tiedä, mistä se johtuu, sillä ruokavalioni ei ole muuttunut kolesterolista huolimatta kuin yhdellä tavalla ja se on palmuöljyn välttely. Muita muutoksia ovat olleet vain raudan syöminen pari kertaa viikossa ja ruisleivän vaihtaminen kauraleipään. Hassua, mutta mikäs siinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.