Hae
Mari Hietala

Pääsiäisen viettoa

Me tosiaan lähdettiin perjantaina viettämään pääsiäistä Ähtäriin, kuten meidän porukalla on ollut tapana jo jotain 10 vuotta. Matka Varsinais-Suomesta tänne taittuu aina tosi nopeasti, vaikka pysähdytään yleensä pari kertaa. Löydettiin viime kerralla Etelä-Pohjanmaan reissulta palatessa Kurun reitiltä Vaskivedeltä tosi kiva munkkikahvipaikka, jossa taidamme pysähtyä jatkossa aina. Niin perjantainakin ja kyllä, ne munkit ovat ihan ylihyviä!
Perjantai ja lauantai ovat olleet täyttä juhlaa tässä mökissä. Perjantaina istuimme iltaa yömyöhään ja eilen teimme päiväreissun Keskiselle, kun se tuossa aika lähellä kerran on. Ostin pari meikkijuttua, dödöä ja hiusdonitsin.

Viime yönä jäi unet hieman lyhyiksi meikäläisellä, mutta siitä huolimatta tänään täytyy lähteä eläinpuistoon ja johonkin luontoon haahuilemaan. Niin ihanat pääsiäiskelit nyt ja tämä maaseudun hiljaisuus ♥ Hauskaa pääsiäissunnuntaita sinne just sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.