Hae
Mari Hietala

Koko viikonloppu Raumalla

Me oltiin koko viikonloppu Raumalla ja tultiin just kotiin. Kun en ole postannut mitään viikon aikana, ajattelin käyttää lapsen ruokailuhetken nyt tähän. Mitähän me ollaan edes touhuttu tämä viikko?

Maanantaina… En kykene muistamaan. Oikeasti. Tahkis oli iltavuorossa, oltiinkohan me pojan kanssa kirppiksellä Länkkärissä ja tultiin iltapäivällä kotiin. Ehkä se näin oli. Tiistaina käytiin Kaarinassa kirppiksellä ja keskiviikkona pääsin vihdoin hammaslääkärille. Torstaina aloitin päivän kävelemällä Ankkaan munkkikahville ja perjantaina kipitin iltapäivällä käymään Kupittaan Cittarissa. Sitten heti perään viikonloppu Raumalla. 😀 Kovin jännittävä viikko siis ollut, höhö.

Viikonloppu sitten sujuikin hyvin, kun ei tarvinnut itse koko ajan olla vahtimassa lasta. Otin oikeastaan ilon irti kokonaan ja neuloin niin pirusti. Neuloin yhden lankakerän verran Tahkikselle pipoa ja tänään alotin sukat itselleni. Alkaa jo vähän kädessä tuntua. 😀 Olisipa aina aikaa neuloa ilman keskeytyksiä noin paljon! Tulisi valmista paljon nopeammin.

viikonloppu raumalla

viikonloppu raumalla

Tuleva viikko ei menojen suhteen sen hiljaisempi ole, etenkään huominen. Minun pitää aamusta olla Varissuolla suuhygienistillä, iltapäivällä menen kampaajalle ja sieltä suoraan yhteen asuntonäyttöön!! Tiistaille on kehitteillä treffit varamummun kanssa ja torstaina taisi olla joku lainaneuvottelu vielä.

Ihan hyvin siis nyt taas saan ajan kulumaan hoitovapaalla, ehkä se tylsyyshetki oli sitten vain ohimenevä.


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *