Hae
Mari Hietala

Huivihamstraajan tunnustukset

Iltapuku roikkuu vieläkin jossain päin pesuhuonetta, siellä mihin se jäi torstaiyönä, kun pujottelin sen pois päältäni. Punaviinin juomista seurannut pieni päänsärky on onneksi jo poissa ja tänään on koko päivä aikaa nauttia valosta ulkona. Lunta on ihanan paljon, mutta hiihtämään en aio vieläkään, sillä mun toinen mono on hukassa enkä siis tiedä onko se Turun puolella vai täällä meillä jossain.
Mulla oli eilen vapaapäivä ja vietin sen käymällä Myllyssä, katsomalla Ice Age 3 ja leipomalla tiikerikakkua. Myllyssä törmäsin yhteen aivan ihanan väriseen neuleeseen, joka roikkui alerekissä KappAhlin edustalla, mutta jäi ostamatta, koska 100 % akryyli. Ärsyttää vieläkin vähän. Toisaalta en taida tarvia yhtään uutta neuletta, mutta täydellisen värisellä voi korvata vanhoja vähemmän täydellisiä vaatteita.

Kävin Kekäleessä silittämässä Balmuirin huiveja (mainoslinkki). Joku päivä mä vielä hankin sellaisen vaaleansinisen (mainoslinkki)!
Oma huiviosastoni kaipasi läpikäyntiä, joten suoritin sen myös eilen. Omistan edelleen niin monta huivia, etten tarvitse yhtään uutta. Täytyy yrittää käyttää niitä niin ahkerasti, että saan Balmuirille tilaa.
Minusta huivit ovat ihania. Olen entinen huivihamstraaja. Silti käytän nykyään läpi talven vain yhtä huivia ja se on se yleensä, joka ensimmäisenä huivikopasta tarttuu käteen loka-marraskuussa. En periaatteessa tarvisi huivikoppaani kuin pari eri väristä Balmuirin huivia.
Nyt on aamupalan aika, sitten joskus pian ulos! Jos saadaan tänään otettua futikseen liittyviä kuvia, huomenna pukkaa ulos futisaiheista postausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.