Hae
Mari Hietala

Kuulumisia lenkkipoluilta

Heipparallaa! Alkaa kevät iskeä ihmiseen, kun ei meinaa ehtiä enää blogin puolelle ollenkaan. Kaikenlaista menoa ja meininkiä ollut. Tällä viikolla olen vielä lähdössä Helsinkiin huomenna, mutta sitten on todennäköisesti pari iltaa ilman mitään lähtöjä. Eilen kävin osteopaatilla ja sunnuntaina meillä oli mullanvaihto-operaatio. Nyt pääsee taas kukat kasvamaan.
Viime aikoina päässä on pyörinyt aika paljon liikunta taas. Sitä on nimittäin ollut. Onnistuin kävelemään jalkani ihan rikki viime viikolla huonoilla kengillä. Oli mun vanhojen goretexien viimeinen matka se. En suostu enää laittamaan niitä jalkaani kertaakaan. Tulipahan todettua, että lenkkeilevällä ihmisellä kuuluu olla eteinen täynnä lenkkareita eikä elää vain yhden parin varassa.

Jos kipeitä jalkoja ei lasketa, tässä on liikkumiset sujuneet aika hyvin jo hetken. Helmikuussa kävin lenkillä 8 kertaa ja pisin kierros oli 28. päivä 7,88 km. Tätä vauhtia kun jatkaa, pian varmaan menee taas 10 km. Kunhan tosiaan saa nuo kenkäasiat kuntoon.

Vahingossa yhdet kengät jo ostinkin. Ne tulivat vastaan XXL:ssä, olivat alennuksessa hieman ja vaaleansiniset, joten mitä minä pieni tytöntyllerö pystyin tekemään? Laitoin ne jalkaan, totesin että aika kivat ja vein kassalle. Täytyy käydä tekemässä testilenkki tässä joskus pian. Tosin sen jälkeen ne eivät enää ole vaaleansiniset, mutta..
Nyt täytyy mennä etsimään sukat jalkaan, jotta uskaltaa ulos ovesta. Vauhdikasta tiistaita just sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.