Hae
Mari Hietala

Perhemarketin kautta kotiin

Tänään oli päivä, jolloin me kävimme altistamassa itseämme koronalle perhemarketissa. Yritimme laskeskella jotenkin fiksusti minä päivänä meidän kannattaisi käydä ennen pääsiäistä kaupassa, ettemme osuisi mihinkään kovin pahaan koronalinkoon, mutta jotenkin se laskelmointi täällä Varsinais-Suomessa ei tunnu koskaan osuvan kohdalleen. Ihmiset käyvät kaupoissa aivan niin kuin aina ennenkin. Todennäköisesti silti tänä iltana oli parempi käydä kuin jättää se huomiselle. Jokohan pian pitäisi harkita jotain kauppakassipalvelun kokeilemista? Ootko sä kokeillut?

Ruuaksi tehtiin tänään kanapastaa. Sitä teki mieli.

Muuta tässä ei oikein sitten olekaan ehtinyt tekemään. Nukkumassa pitäisi jo olla, sillä oli tarkoitus huomenna mennä ajoissa töihin. Meillä alkaa nimittäin loma! Ihanaa jäädä viikoksi lomalle, vaikkei nyt päästäkään Keski-Suomeen mökkeilemään. Sen sijaan luvassa on leffojen katselua, metsäreissuja, valokuvaamista, herkuttelua, autonhuoltoa ja itsemme huoltoa osteopaatilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.