Hae
Mari Hietala

Raisiossa taas

Huomenta! Tänään sai herätä omasta sängystä vihdoin, kun eilen ajeltiin Vimpelistä takaisin Raisioon. Täällä on yhtä harmaata kuin lähtiessä, vaikka lunta onkin maassa hieman.
Koko Vimpelin loman ajan ihailimme lumisia puita. Metsät ja maisemat ylipäätään olivat todella kauniita, kun niitä peitti lumi. Edes Aapeli-myrsky ei vienyt lunta puista, vaikka pelkäsimme niin käyvän.
Minusta on hassua miten tärkeä metsä on minulle nykyään, mutta sen parempaa rauhoittumispaikkaa ei maailmassa ole kuin suomalainen havumetsä. Montaa askelta ei tarvitse metsän puolella ottaa, kun melkein kuulee verenpaineen laskevan kohisten alas. Olisin niin valmis jopa muuttamaan jonnekin metsän keskelle. Jonkun majavapuron varrelle.

Sitten herätys tähän päivään. En asu metsän keskellä majavapuron varrella enkä vielä ole lähelläkään sitä unelmaa. Täällä pönötän Raisiossa, jossa minun lisäkseni asuu yksi mies ja ne kaikki, jotka hengaavat S-Marketin ja ärrän edessä. Tänään mennään johonkin ulkoilemaan ja huomenna ehkä myös. Maanantaina  töihin.
Okei, nyt aamupalaa. Tehdään tästä kiva päivä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.