Hae
Mari Hietala

Tän viikon lemppariasu

Pidin viime vuonna niin paljon pitkähihaista mustaa TPS-paitaa, että melkein jo kyllästyin. Päätin etsiä vaatekaapistani jotain muuta välillä ja laihtumisen ansiosta se onkin ollut mahdollista, sillä mahdun nykyään yhä useampaan omistamaani vaatekappaleeseen. Yksi tämän talven parhaista vaatekaappilöydöistäni on ollut vaaleansininen Vilasta alennushintaan joskus ostettu neule, joka akryylin, polyesterin, polyamidin ja elastaanin lisäksi sisältää jopa 10 % mohairia.
Pieni määrä mohairia tekee paidasta ihanan lämpimän, joten kaivan nykyään päälleni aina tämän saman neuleen, kun elohopea menee liian paljon miinuksen puolelle ulkona. Neule on muutenkin ihanan muhkea makuuni ja erityisesti tykkään sen kauluksesta, joka on tuollainen vähän lörppä. Joistakin ostoksista voi siis tulla lemppareita vasta vuosien päästä.

Kuvassa näkyvä asu on mun ihan oikea päivän asu tältä viikolta. On muuten hassua korostaa postauksessa tuota, että hei nää vaatteet mulla oli päällä ihan oikeasti. Päivän asujen hohto blogeissa taisi mennä siinä kohtaa hieman väärille urille, kun bloggaajat kertoivat kuvaavansa asukuvat erikseen jonain päivänä kuvaten siinä sivussa siis monta eri asua. Korkkarit on aika helppo heittää jalkaan viideksi minuutiksi saaden minkä vain asun näyttämään paremmalta, mutta mahtaako se antaa blogin lukijalle mitään enempää, jos totuus on, ettei bloggaaja itsekään huitelisi pitkin kyliä kyseiset korkkarit jalassa? Saatteko kiinni siitä, mitä ajan takaa?
Nykypäivänähän bloggaajan kuvat blogissa ovat vain kuvituskuvia vailla sen suurempaa totuutta, kun tosiaan aikojen alussa päivän asu todella oli päivän asu. Minä tykkäsin vanhan ajan meiningistä, sillä totuus on minulle tärkeää. Siksi minun instatilikään (@marihietala) ei ole siloiteltu ja kiiltävä, koska sellainen ei vain sovi mulle.

neule Vila – farkut Mango – kengät Palladium (nämä, mainoslinkki)

Harmaat Palladiumit ovat olleet tän talven yksi parhaista hankinnoista. Olin halunnut harmaat kengät jo pitkään, mutta mietin niiden ostamista alunperin tennareina. Tennarit hankin jo aiemmin mustina, joten päätin sitten ostaa Palladiumit harmaana. Se oli erittäin hyvä päätös. Harmaat kengät ovat ihanat ja ne voi yhdistää melkein mihin tahansa asuun.

Vieläkö päivän asut kiinnostaa blogeissa vai onko maailma muuttunut jo liikaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.