Hae
Mari Hietala

Rahapäiväkirja viikko 36

Pohdiskelin tässä ääneen kuinkahan ihmeessä tämänkin postauksen aloittaisi, johon poikaystäväni: ”olipa kerran raha, joka katosi..”. Niinpä. Olipa kerran raha, joka katosi. Se katosi viime viikolla kaikkeen niin tavalliseen, ettei paremmasta väliä. Viime viikko oli kaiken kaikkiaan hyvin tavallinen, mitä nyt mystinen teehetki keskellä viikkoa Nesteellä, höhö!
Lauantaina jouduimme turvautumaan American Dineriin, kun tulimme lenkiltä aamupäivällä ja totesimme jääkaapin olevan ihan tyhjä. Kello oli jo aivan liikaa käydäksemme ensin kaupassa, jotta voisi tehdä ruokaa, joten päätimme mennä ulos syömään ja sitten kauppaan. Se oli ihan hyvä päätös.
Tässä viikon tuhlailut:

maanantai
tiistai
Prisma 21,95 e
keskiviikko
teetä Nesteellä 3,40 e


torstai
lounas töissä 5 e
auton tankkaus 76,77 e
Veikkaus 10 e
perjantai


lauantai

American Diner 14,72 e
Prisma 19,56 e
Supermarket 11,72 e
sunnuntai
Lidl 0,49 e

Lidlistä saa vesipullon 0,49 eurolla, jos jäitte miettimään, mitä sieltä on pitänyt saada. Käytiin ostamassa vessapaperia ja minä samalla vesipullon.
Raha on viime aikoina pyörinyt päässä aiempaa enemmän, sillä tässä on tulossa muutamia äkillisiä menoja ja samaan aikaan olen pohtinut myös säästämistä. Ajattelin törkätä rahaa muutamiin rahastoihin nimittäin jossain vaiheessa, mutta se on tosiaan vielä ajattelun asteella osittain. Joka kuukausi myös huomaan saman: vuosi ilman uusia vaatteita -haaste jättää mun tilille paljon enemmän rahaa kuin mikään muu säästökuuri koskaan. Ihan parasta.
Yhteensä tuhlasin viime viikolla 163,61 euroa, josta suurin erä oli auton tankkaaminen. Tankki täyteen, ettei tarvitse koko ajan käydä tankkailemassa. Mihin sulla on mennyt viikon sisään eniten rahaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.