Hae
Mari Hietala

Mönkään mennyt herätys

Mentiin eilen nukkumaan tosi aikaisin. Laitoin herätyksen aamuksi 6:30 tarkoituksena lähteä ulos ennen kuin aurinko nousee. Nukuin yön tosi huonosti. Olin hereillä vähän väliä ja näin unta Robinista, taas. Tämä oli jo toinen kerta tällä viikolla. Alan epäillä onko Robinilla kaikki hyvin vai miksi hän tunkee mun uniin, hmph. Aamulla tajusin yhtäkkiä puhelimen herätyksen olevan maanantaista perjantaihin, koska en ikinä käytä herätystä viikonloppuisin. Hätkähdin hereille ja katsoin puhelimen kelloa, joka näytti 7:30. Se siitä aamulenkistä. Onneksi ei ollut mikään tärkeä meno ?

Nyt voidaan syödä aamupala rauhassa ja lähteä vasta sitten ulos. Auringonnousua voidaan pyydystää uudestaan huomenna, jos laittaisi herätyksen tällä kertaa toimimaan myös sunnuntaisin.
Ihanaa lauantaita sulle! Aiotko mennä ulkoilemaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.