Hae
Mari Hietala

Kesän ensimmäinen aamu

*postaus sisältää mainoslinkkejä Ellokselle*
Huomenta! Kesäkuun eka päivä! Hui! Kesää on taas odotettu ja nyt se vihdoin on virallisesti täällä, niin parasta! Eikä pelkästään edes se, että mentiin kesäkuun puolelle vaan meillä alkoi loma just!
Aina loman alkaessa työpaikan taakseen jättäessään ihminen huokaisee helpotuksesta ja pohtii skumppapullon avaamista. Meilläkin oli skumppa kylmässä, mutta loppujen lopuksi ei edes korkattu sitä vaan syötiin, käytiin kuvaamassa räkätin poikasia, käytiin kaupassa ja lopuksi vielä lähdettiin vähän kauemmaksi kauppaan hakemaan mun Elloksen paketti, jossa oli mielipiteitä todennäköisesti jakava tiikerimekko* sekä kiva napillinen vihreä hame*.

Taidetaan aamupalan syömisen jälkeen suunnata asioille Turkuun ja päivällä johonkin kyttäämään kameran kanssa eläinpoikasia. Lomalla parasta on se, kun ei ole tarkkoja suunnitelmia ja jokainen päivä menee eri tavalla.

Ihanaa lauantaita sulle! ❤️

2 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    Hauskaa lomaa! ?

  2. Mari kirjoitti:

    Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.