Hae
Mari Hietala

Siivous ei ole vahvinta osaamistani

Siivous ei ole koskaan ollut mun lempitouhua, vaikka tykkään kyllä lopputuloksesta. En pidä itseäni kovin hyvänä siivoojana, en varsinkaan ahkerana sellaisena. Nykyään sentään kuitenkin teen jotain kodin järjestyksen eteen, toisin kuin ehkä joskus aiemmin. Olenkin tunnistanut vuosien varrella ongelmakohdat järjestyksen pidossa: kaikilla tavaroilla pitää olla joku paikka. Suurin ongelmani toki on se, etten ole kovin pitkäjänteinen pitämään mitään järjestystä. Pitäisi laittaa tiskit heti koneeseen, pitäisi olla kasaamatta vaatteita muualle kuin kaappiin, pitäisi aina laittaa kaikki takaisin paikoilleen…

Tänä aamuna aloitin keittiön siivoamisella, koska meille tuli ja tulee vieraita sekä tänään että huomenna. Kävin kaikki tasot läpi ja vaikka siinä aikaa menikin, olen äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Sitten on enää vaikein jäljellä: kun se pysyisi näin. Todennäköisesti se on aivan liikaa vaadittu tässä vauvaelämässä, mutta ehkä vielä joskus. Siisti keittiö tekee paljon! ♥

siivous

Vauvamme sai eilen rokotukset, lisäksi hän tekee hampaita eikä viihdy muuten kuin mahallaan. Meidän iltanukutukset ovat olleet taas hyvin vaihtelevia viime aikoina. Useimmiten turhan vaikeita, mutta oli viime viikolla pari päivää, kun hän nukahti jo kahdeksalta, mikä on tosi hyvin hänelle. Siinä oli valoa tunnelin päässä hetkellisesti!

siivous

siivous

Viime viikolla suhasimme pitkin kyliä pilatespallon perässä ja kävimme Raumalla lauantaina. Tällä viikolla säät ovat kovin harmaita, joten vietämme aikaa enemmän kotona. Tänään meillä kävi yksi ihana pitkätukka ja huomenna tulee toinen käymään. 🙂 Torstaina mulla on pilates ja viikonloppu on vielä aivan auki. Täytyy toivoa, että aurinko näyttäytyisi ja pääsisimme vähän ulkoilemaan koko perhe. Siivous saa ainakin nyt olla pariksi päiväksi ohi.

Nyt täytyy mennä kokeilemaan olisiko lapsi vähitellen valmis nukkumaan… Minä ainakin olisin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.