Hae
Mari Hietala

Viikon randomit

Edelleen vaivaa joku epämääräinen väsy. Vaivaako teitä? Onko tämä kevätväsymystä vai jotain muuta? Käytiin eilen pienellä iltalenkillä eikä sekään piristänyt, joten ongelma on jossain syvemmällä ihan selkeästi. En tykkää. Pari päivää jaksan olla väsynyt, mutta sitten menee hermot ja lopetan valittamisen. Täytyy tälläkin kerralla kokeilla samaa metodia.
Väsymyksestä huolimatta olen päässyt eteenpäin elämässäni. Kiskaisin itseni katsastuskonttorille eilen työpäivän päätteeksi ja niin meni pösö läpi että pätkähti. Vitsit!! Nyt epämiellyttävien asioiden to do -listalta löytyy enää näöntarkastus ja uusien lasien hankinta. Olen satavarma, että näköni on huonontunut enkä tavallaan haluaisi tietää kuinka paljon.
Aurinkolasien hamstraaminen kuuluu myös tekemislistalle, mutta se ei ole ollenkaan niin epämiellyttävää. Aurinkolasit kun voi hankkia ilman näöntarkastustakin, jos ei halua niihin vahvuuksia.
Katsastamisen ja aurinkolasien lisäksi on tullut googleteltua paljon viherkasveja. Haluaisin tumman palmuvehkan ja yhden tumman maijan, johon törmäsimme juuri viikonloppuna. Lisäksi yritän metsästää kerrattua kiinanruusua ja voisin hankkia myös ison kasan kaktuksia. Liityin juuri facessa johonkin huonekasviryhmään ja nyt selaan sitä ihan into piukeana vähän väliä. ?
Että sellaista täällä. Taidan lauantaina mennä valokuvaamaan jalkapalloa.

2 kommenttia

  1. Milla Sukhimatoilta kirjoitti:

    To Do-listan ruksiminen tuntuu kyllä palkitsevalta… varsinkin, jos ikäviä hommia on vältellyt pitkään 🙂

  2. Mari kirjoitti:

    Näin on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.