Hae
Mari Hietala

ARVONTA: SJK:n huivi

Minulta on futiskuvausurani aikana usein kysytty kuinka ihmeessä olen päätynyt kuvaamaan lajia ja saan joka kerta kertoa kuinka se oli onnekas sattuma kerran kesällä Seinäjoella. Kellään ei ollut mitään hajua siitä osaanko minä kuvata jalkapalloa tai urheilua ylipäätään, kaikista vähiten minulla itselläni. Kuitenkin päädyin kuvaamaan SJK:ta ja kun kuvista tykättiin, tajusin jatkaa kuvausharrastusta kentän laidalla.
Seinäjoelta on tultu kauas Turkuun. On kuvattu niin Interiä kuin Tepsiäkin ja tullaan myös jatkossa kuvaamaan. Vaikka olenkin viimevuosina fanittanut Tepsiä ahkerasti, en tietenkään ole unohtanut Seinäjoen Jalkapallokerhoa. En pysty unohtamaan, sillä he antoivat mulle jotain sellaista, mistä olen ikuisesti kiitollinen. Ilman SJK:ta en olisi koskaan löytänyt jalkapalloa enkä tietäni kentän laidalle.
Jalkapallon myötä elämääni on tullut paljon uusia hienoja ihmisiä ja kokemuksia. Olen ollut mukana tekemässä jalkapalloaiheista kuvakirjaa, oltiin sen myötä ehdolla Urheilugaalassa, olen ollut potkimassa rankkareita Töölössä stadionilla myöhään illalla ja ottamiani kuvia on tauluina SJK:n stadionin seinällä.

En itse omista SJK:n huivia kuin sellaisena satiinisena versiona, mutta pääsin pitämään käsissäni tuollaista oikeaa huivia, sillä sain kunnian arpoa yhden tuollaisen teidän kesken! Arvonta löytyy täältä ja kuvan alta osallistumissäännöt.

Arvontaonnea kaikille SJK-henkisille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.