Hae
Mari Hietala

Tammikuun ulkoilut

New year, new me, eikö niin! Minun uuden vuoden lupauksiin liikunnan osalta kuuluu vatsalihasten ja tasapainoni parantaminen. Selvää on kuitenkin, että vuoteen tulee sisältymään niin paljon liikuntaa kuin vain mahdollista. Mieluiten myös eri lajeja, eikä vain pelkkää lenkkeilyä, mutta toistaiseksi liikunta tänä vuonna on ollut pelkkää ulkoilua.
Se ei tietenkään haittaa, koska ulkoilu on ihan parasta. Kun pönöttää toimistossa kaiket päivät, on pakko päästä työpäivän jälkeen ulos. Niinpä tavoitteena on vatsalihasten vahvistamisen lisäksi ulkoilu lähes päivittäin.

Tammikuulle lenkkejä kertyi 9. Pisin oli vähän vajaa 5 kilometriä ja se sijoittui meidän lähimaastoon tänne Raisioon. Meikäläisen kovin keskivauhti oli tuolla samaisella viiden kilsan lenkillä, 5,5 km/h.

Tammikuun liikkumiset loppuivat siihen, kun tulin kipeäksi. Aina sitä jotain pientä tuntuu tulevan, mikä vaikuttaa lenkkeilyyn ja muuhun. Parantumista odotellessa.

Helmikuulle en ole suunnitellut mitään erikoista vaan samaa rataa olisi tarkoitus liikkua kuin ennenkin. Ulos lenkille vaan heti, kun tämä nuha antaa myöten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.