Hae
Mari Hietala

Mä joka päivä postailen

Vaikka kuinka haluaisin, en taida otsikosta huolimatta pystyä joka päivä postailemaan. Olisi ihanaa, jos pystyisi. Joskus aikoinaan nimittäin kirjoitin blogiin joka päivä ja jos jäi joku päivä välistä, tuli kauhea morkkis. Nykyään saattaa mennä viikko ennen kuin muistaa, että ainiin mulla on joku blogikin. Välillä olen yrittänyt noudattaa edes jotain aikataulua, mutta kyllä se siihen on mennyt, että postailen kun kerkeän.

Tänään käytiin lenkillä illalla, mikä on tosi harvinaista nykyään. Niin normaalia ennen lapsen syntymää ja niin harvinaista nyt. Se johtuu siitä, että vähäisestä vapaa-ajasta kaikki aika on yleensä mennyt kodin pyörittämiseen ja ollaan vaan viimeisillä voimilla tehty ruokaa. Pitäisi muuttaa rutiineja arjessa, jotta saataisiin joku kolo myös lenkkeilylle. Käytännössä siis pitäisi valita joko kunnon ruokaa seuraavan päivän lounaaksi tai liikunta. Toki jos olisin kätevä emäntä ja ehtisin joka paikkaan samaan aikaan lapsen vaatiessa juuri jotain, voisin tehdä meille ruokaa valmiiksi. Kuulostaa kyllä aika utopistiselta. 😀 Hyvä kun ehdin itse syödä ylipäätään jotain ennen kuin Tahkis on jo tullut töistä.

En oikein pidä sellaisesta suorittamisen meiningistä, joten mennään sen mukaan, mitä milloinkin ehditään. Oli ihana ehtiä tänään ulos, sillä illat ovat ihania enkä niin paljon ole niistä päässyt nauttimaan kuluneen vauvavuoden aikana. Kesällä oli myös hurjan kuuma, kun nyt taas aivan todella mahtavan raikasta. <3 Alkusyksy. <3

PS. En lupaa, että postailen huomennakin, kun ei näistä päivistä yhtään tiedä ikinä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.