Hae
Mari Hietala

Elämän suurten mysteerien äärellä

Mun piti kirjoittaa jo aamupäivällä postaus, mutta suoraan aamulenkin jälkeen koin tärkeimpänä asiana öljytä meidän uuden lemon lime marantan ja muistin koko postauksen vasta, kun olimme jo menossa Turussa käymään. Sen jälkeen en enää oikein ehtinytkään missään välissä kirjoittaa ja nyt harhaannuin googlettamaan mun auton starttausongelmaa, koska musta tulee täysin toimintakyvytön, jos mun autossa on vähänkään mitään vikaa. Nyt siinä sitten on. Hänestä on tullut tosi laiska lähtemään käyntiin ja internetistä ei ole yhtään mitään hyötyä ongelman suhteen, sillä vika voi olla mikä tahansa taivaan ja maan väliltä. Tavallaan haluaisin uskoa starttimoottorin vetelevän viimeisiään, mutta entä kun auto lähtikin yhtäkkiä käyntiin kuin palmun alta pelkästään sillä, etten painanutkaan kytkintä pohjaan startatessa? Kuten sanoin, mä en pysty ajattelemaan yhtään mitään muuta, jos mun autossa on vikaa. Yritän silti.
Mähän sain tietää tuossa jo joku aika sitten, että mun työt jatkuu, jolloin seuraava selvitettävä asia elämässä on meidän kotikuviot. Olen varsinkin loppuviikosta ahkerasti seurannut vuokra-asuntojen ilmoituksia, sillä päätimme suunnata vuokralle vielä joksikin vuosiksi ennen oman ostamista. Ehdimme käydäkin jo yhdessä asuntonäytössä, mutta se asunto ei ollut meitä varten ja toinen, joka olisi ollut tosi kiinnostava, ehti poistua markkinoilta. Elättelen toiveita, että tämä asuntojuttu olisi ratkeamassa piakkoin, sillä auto-ongelma painaa päälle ja uskon vakaasti ongelmien määrän olevan vakio. Ehkä pian siis saamme tietää meidän seuraavan kodin osoitteen ja muuttopäivän, jotta voin suunnata kaikki henkiset voimani ja rahavarantoni pösön korjaamiseen.

Auton ja asunnon metsästämisen lisäksi tänään ollaan ihmetelty uutta lehteä enkelinsiivessä (kuinka söpö hän voi olla?!), käyty aamulenkillä Mälikkälän metsässä, voisilimäpullakahvilla Turun keskustassa ja moikkaamassa työkavereita jokilaivalla. Ei kuitenkaan jääty viettämään iltaa sen enempää heidän kanssaan vaan tultiin kotiin ajoissa, koska huomiselle on kaikenlaisia suunnitelmia. Nyt leffaa katsomaan ja vihdoin ruokaa! Palataan huomenna futiskuvien kera ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.