Hae
Mari Hietala

Ystävyys on rakkautta

Noin vuosi sitten sanoin ääneen haluavani miesbestiksen, jonka kanssa voisin katsoa jalkapalloa. Siitä meni pari viikkoa, kun löysin itseni laivalta sanomasta mieshenkilölle haluavani hänestä mun bestiksen, jonka kanssa voisin katsoa jalkapalloa. Ja niin hänestä sitten tuli sellainen.
Noh, ei se ihan niin yksinkertaista alkuun ollut, mutta lähes. Minä katsoin hänen kanssaan jalkapalloa ja myöhemmin siirryimme katsomaan sitä samaan osoitteeseen. Minä menin kuvaamaan jalkapalloa ja hän tuli katsomon puolelle seuraamaan sitä. Tai aika hyvin hän oli aina kartalla siitä, etten minä seurannut pelejä yhtään, joten mahtoiko hän itsekään niitä pahemmin seurata. Höhö!
On ihanaa, kun on ystävä, jonka kanssa voi jakaa samat kiinnostuksen kohteet. Voi katsoa futista, kuvata sitä, valokuvata luontoa, urheilla, käyttää kasvonaamioita ja shoppailla. Voi keskustella ihan mistä vaan ja kuinka antaumuksella milloinkin kiinnostaa. Voi luottaa siihen, että hän halaa, kun sitä eniten tarvitsee ja pitää huolta silloin, kun ei itse pysty. ❤️
On myös ystäviä, joita ei ehdi näkemään livenä niin usein kuin ystävät ansaitsisivat tulla nähdyksi, mutta se ei silti haittaa. He pysyvät ystävinä silti. Heihin voi luottaa kaikkina hetkinä eivätkä he auo päätään turhista.
Ystävät ovat niitä, joiden kanssa voi olla oma itsensä täysin. Niitä, joille voi kertoa mitä vaan mistä vaan, eikä tarvitse miettiä voiko kertoa. Ystävät kannustavat kaikkina hetkinä.
Kiitos, kun olette elämässäni ihanat ystäväni, tiedätte kyllä ketä olette ❤️ Tuotte lämpöä ympärillenne ❤️
PS. Kaupallisena tiedotteena kerrottakoon NordicFeelillä ja Joliella olevan tänään ystävänpäivätarjouksia. NordicFeel tarjoaa jopa -70 % alennusta ja Joliella puolestaan koko valikoima -20 % koodilla HONEY pois lukien tietyt merkit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.