Hae
Mari Hietala

Vaikuttajamedian kesäjuhlat 2022

Me käytiin viikonloppuna hotellilomalla Helsingissä ja oli kyllä virkistävää. Ohjelmassa oli Vaikuttajamedian kesäjuhlat ja siksi siis lähettiin käymään Helsingissä. Koska pääkaupungista ei pääse iltamyöhään junalla pois, oli pakko taas ottaa hotelli. Ja sehän ei siis yhtään haitannut, hotellilomailu on ihan parasta!

En ollut aiemmin Vaikuttajamedian missään kinkereissä ollutkaan, joten oli aikakin jo käydä näyttäytymässä. En tosin ehtinyt ihan kaikkia jututtaa, kun oltiin varattu ravintola illaksi ja ehdin olla bilettämässä vain pari tuntia. Pääsin silti nauttimaan viinitastingista (kiitos vaan Sarkasmia ja shampanjaa sekä Viiniposti) ja herkuttelemaan juustoilla sun muilla.

vaikuttajamedian kesäjuhlat

Asukriisi oli läsnä ennen juhlia, kunnes ihan viime hetkellä muistin omistavani Hujauksen Pouta-mekon. Kenkinä mulla oli tyylikkäästi Birkenit, jotka huomasin olevan rikki vasta kun saavuimme hotellin aulaan. 😀 Kotimatkalla lähti uudet tilaukseen. Ihmisellä on pakko olla yhdet terveyssandaalit, ei tule kesää ilman.

Juhlissa herkuteltiin juustojen lisäksi Oikian sipseillä

Juhlapaikkana oli MOW

Alkoholin juomisesta sanon sen verran, että a) pohjalaiseen sieluuni sattui kuinka vähän join, b) pohjalainen sielu iloitsi siitä kuinka paljon viiniä oli tarjolla ja c) en uskaltanut naukkailla ihan kauheasti (koska humalassa oleminen on nykyään epämiellyttävää). Kohta c: siis kuinka helvetin ärsyttävää on se, jos kieli ei käänny suussa.

vaikuttajamedian kesäjuhlat

Vaikuttajakekkerit itsessään olivat erittäin tervetullut tuulahdus tähän tasaiseen arkeen. Mun on vuosien aikana tullut niin huonosti käytyä missään bileissä ja se on ihan tyhmää. Verkostoituminen on mahtavaa ja muutenkin kivempi heittää tyhmää läppää livenä kuin instassa, jossa läppä ei edes toimi samalla tavalla.

Ehkä ensikerralla biletän myöhempään, kun lapsi on jo vähän isompi. 🙂 Kiitos Vaikuttajamedia ja VAMA Network kesäjuhlista! 🙂

2 kommenttia

  1. hannamaria kirjoitti:

    Kiitos Mari kun olit! Käydään ehdottomasti lounaalla syksyn mittaan kun samassa kaupungissa asutaan 🙂

    Terkuin,
    Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.