Hae
Mari Hietala

Rahapäiväkirja viikko 19

Ei ole ihmiselo viikosta toiseen samanlaista pankkikortin kanssa. Minä jouduin elämään toukokuun alun kokonaan ilman korttia, kun joku sankari oli päättänyt ottaa mun Netflix-tilin käyttöönsä. Netflixin mukaan korttitietoja ei voi saada tilin kautta tietoonsa, mutta pankin sedän mielestä kaikista varminta tällaisissa tapauksissa on sulkea kortti. Hän tilasi minulle uuden, kun aivoni olivat vasta siinä kortin sulkemis -kohdassa ja raksuttivat eteenpäin ”hetkonen, millä minä sitten maksan?” -kohtaan.
Onneksi kukkarosta löytyy muitakin kortteja ja tällaisten tilanteiden varalle olisi ihan fiksua hankkia joku toinenkin pankkikortti, jolla pääsee käsiksi tiliinsä. Uusi kortti tuli viikossa, joten tosi kauaa ei tarvinnut olla ilman tällä kertaa.
Tässä viime viikon rahaliikenne tililtäni pois:

maanantai
kahvia töissä 1,20 e
osteopaatti 50 e

tiistai
kahvia töissä 1,20 e
tee 2 e
keskiviikko
kahvia töissä 1,20 e
kahvia töissä 1,20 e
Prisma 35,24 e

torstai
kahvia töissä 1,20 e
lounas 5 e
kahvia töissä 1,20 e
Citymarket 23,42 e
perjantai
kahvia töissä 1,20 e
Veikkaus 10 e

lauantai
Supermarket 7,22 e
Prisma 33,49 e
sunnuntai
kakkukahvit 7,60 e

Kahvikaverillani on kaksi palaa kakkua, koska hän on vähän kovempi jätkä! No okei, oikeasti siksi, että hän halusi tiettyä kakkua, mutta leikatessa selvisi, ettei se ole oikein valmistettu ja hän sai kaupan päälle oikein valmistettua sekä väärin valmistettua. Ja on hän kyllä kovis tyyppi myös.

Viikosta olisi hyvin selvinnyt ilmankin ulkona kahvittelua, mutta alkoi niin paljon maistua suussa Mbakeryn kakku, että sinne oli päästävä kahville. Mmm. Teki hyvää yli 9 km lenkin jälkeen ?
Ruokaan kului tällä kertaa 99,37 e ja ulkona kahvitteluun sekä teen juontiin 9,60 e. Yhteensä koko viikon aikana hussasin 182,37 euroa. Ei sinänsä paha viikko ollenkaan, kun summaa on nostamassa osteopaattikäynti, joka sattui nyt taas osumaan rahapäiväkirjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.