Hae
Mari Hietala
Kaupallinen yhteistyö

Kehonkoostumusmittaus ilman ajanvarausta Myllyssä

Kaupallinen yhteistyö: Bodymaja Oy

Kun aikoinaan aloin käydä salilla Seinäjoella, käytin hyväkseni parikin eri kertaa personal trainerin palveluita. En enää muista sen setin nimeä, mutta mulla oli personal trainer apuna joitakin kuukausia ja palveluun kuului myös kehonkoostumusmittaus ainakin alussa sekä lopussa. Tuolloin mun tulokset olivat ihan siedettävät mitä viskeraaliseen rasvaan tai edes ylipainoon tuli, mutta parannettavaa toki oli silloinkin.

Kun muutin Turkuun, salielämä jotenkin jäi ja se on kyllä kieltämättä alkanut kaihertaa viime aikoina. Voi olla, että hankin vielä joku päivä salijäsenyyden, mutta voi myös olla, että pumppaan itseni kuntoon kotijumpilla. Kotijumpat ovat niin mahtavia, kun ei tarvitse erikseen lähteä mihinkään ja kymmenellä minuutilla pääsee jo pitkälle! Tallennan aina instasta kivan näköisiä jumppia, kun vastaan tulee.

Mun pitikin aloittaa uusi uljas elämä liikkumisen suhteen vajaa kuukausi sitten, kun lapsi oli terve ja me kaikki oltiin terveitä. Kunnes hän sairastui joitakin viikkoja sitten ja me heti perässä. Lisäksi mä onnistuin naksauttamaan jonkun suoliluulihaksen samaan aikaan eikä se nyt vieläkään täysin parantunut ole.

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS HELPOSTI ITSEPALVELUNA

Kehonkoostumusmittaus on kuitenkin siitä hauska nykypäivänä, että semmoisessa voi käydä, vaikkei olisi kallista tai edes edullista salijäsenyyttä tai muutenkin olisi siinä samalla matkalla syömään American Dineriin nurkan taakse. Bodymaja nimittäin on pystyttänyt itsepalvelupisteitä eri paikkoihin, joissa voi siis käydä mittauksessa ilman ajanvarausta. Bodymajan nettisivuilta voi ostaa kertakäynnin tai useamman ja kun on itsepalvelupisteen oven takana, oven saa aukaistua nettipalvelun kautta. Tosi helppoa! Vähän joutuu keskittyä ohjeisiin, mutta ei ole paha rasti sekään.

MUN TULOKSET EI KESTÄ PÄIVÄNVALOA

Mun tulokset oli sitä sorttia, etteivät ne kestä päivänvaloa kuin lihaskunnon osalta. Se oli hyvä. Se oikeastaan yllätti, sillä enhän mä ole tehnyt muuta kuin vaunulenkkeillyt koko vauvavuoden ja nykyään sitten kyykkäilen nostellessani taaperoa syliin. Eniten pelotti paljonko musta löytyy ylimääräistä ja siis onhan sitä. Eniten keskivartalossa tietysti.

Mä nappasin Bodymajan sivuilta kolmen kerran palvelun, joten ajattelin käydä uudelleen mittauksessa ensi vuonna sitten, kun olen saanut vähän tehtyäkin jotain olettaen suoliluulihaksen olevan kunnossa ja tehtyä raamit herkuttelulle. Suunnittelin nimittäin jonkun sortin suklaalakkoa ensi vuodelle tai siis jotain sen kulutuksen vähentämistä. Taas jälleen kerran sillä erotuksella, että nyt siitä täytyy tehdä elämäntapa. Täytyy keksiä jotain muuta millä herkutella.

Ootko sä tietoinen sun kehonkoostumuksesta, uskallatko mennä kehonkoostumusmittaukseen?

Kaupallinen yhteistyö: Bodymaja Oy

2 kommenttia

  1. - kirjoitti:

    Millainen yhteenveto mittauksesta siis tulee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *