Hae
Mari Hietala

Muuton jälkeinen elämä saattaa sisältää kiirettä

Perskutarallaa, kiirettä pitää. Viikonloppu oli erittäin raskas eikä maanantai yhtään sen helpompi, vaikka meillä olikin muuttofirma hoitamassa isompien huonekalujen siirtämisen asunnosta toiseen. Tekemistä oli ja on edelleen aamusta iltaan. Tänäänkin olisi pitänyt purkaa muuttolaatikoita ja hoidella internet kuntoon, mutta aika meni lintujen ja oravien syöttämiseen läheisessä puistossa autopaikan hankkimisen jälkeen sekä kotona ilmanvaihtojuttujen selvittelyyn. Nyt odotan ruokaa kuin kuuta nousevaa ja sitä, että mennään pienelle lenkille.

Tämä asunto on ihana. Vaikka tämä on kaksio, tämä on aivan uskomattoman tilava! On niin ihanaa, kun on lääniä hengittää! En malta odottaa sitä, että saadaan kaikki tavarat paikoilleen ja voi vain nauttia lopputuloksesta jalat sohvan divaaniosalla lepäillen.
Kun saadaan koti kuntoon, laitan tietysti kuvia enemmän. Siihen saattaa mennä kuitenkin hetki, sillä huominen menee Pikkuhuuhkajia kuvatessa Veritaksella ja perjantaina täytyy käydä hoitamassa asioita kylillä. Lauantaina menen kampaajalle ja sunnuntaina taidan järjestellä vaatekaappia.
Toivottavasti sinulla on enemmän aikaa hengähtää, nauti ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.