Hae
Mari Hietala

Materialismionnen kukkuloilla

* postaus sisältää mainoslinkkejä

Huomenta! Mites Black Friday sujui? Tuliko ostettua mitään? Me käytiin eilen pyörähtämässä Skanssissa ja Myllyssä ja ostin housut Cubuksesta, kun siellä oli -20 % kaikesta. Myöhemmin kotona piti vielä vähän surffata ja sujautinkin sitten ostoskoriin Elevenillä yhden puuterin, jota olen himoinnut jo viime vuonna, mutta en sen hinnan vuoksi sitä ole malttanut ostaa.

Käytiin eilen myös hakemassa paketteja kaikista mahdollisista Raision noutopisteistä, höhö! Ärrälle mulle oli tullut tennarit, joiden ostamista olen miettinyt myös jonkun vuoden tai ehkä jo pari. Olen epätoivoisesti kaivannut mustia New Balanceja, joita voisin käyttää töissä yksien vanhojen ja liian kuluneiden tilalta, mutta ylikova homma ollut hankkia uudet töpsöttimet. Nyt kuitenkin löysin ihanat hieman mokkaiset yksilöt ja nyt ne on täällä! Tänään ne pääsevät neitsytmatkalle Turkuun, kun mennään katsomaan futsalia.
Tuollaisia kokomustia New Balanceja oli tosi vaikea löytää. Etsin eilen illalla netistä, jos löytäisin jostain jotkut, jotka voisi linkata ja nämä olivat ainoat. Ovat lähes samat kuin nuo mun, mutta pelkkää kangasta. 247 on kuitenkin joka tapauksessa tosi kiva malli, vaikka olen minä haaveillut myös näistä. Viimeksi eilen kävin katsomasa XXL:ssä joko ne olisivat jossain poistomyynnissä, mutta ei onnistanut.

Okei nyt iskee niin kova nälkä, että pakko kipittää keittiöön. Mitään muuta pahaa en tällä viikolla ole muistaakseni tehnyt kuin ostanut kengät ja kosmetiikkaa. Eikun teinpäs! Suututin eilen yhden ihmisen ja torstaina söin 2 riviä suklaata, koska olin yksin kotona ja kukaan ei ollut kieltämässä. Hähä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.