Hae
Mari Hietala

Rahapäiväkirja viikko 23

*postaus sisältää mainoslinkkejä Scandinavian Outdooriin ja Stadiumiin*

Tiesin tän kuun rahapäiväkirjasta tulevan erilainen aikaisempiin verrattuna, kun lomalla rahankäyttö on ihan erilaista kuin arkena, mutta enpä tiennyt kuun ensimmäiselle viikolle osuvan hirvittävän paljon kaikkea. En ollut ajatellut yhtään kuinka paljon reissuun lähteminen vaatii rahallisia uhrauksia jo ennen sitä itse seikkailua, olen vain miettinyt matkustaessa menevän rahaa yleensä jonkun verran.
Tuhlasin viime viikolla rahaa niin paljon, että oksat pois ja pala latvaa:
ostettiin teltta* ja makuualustat
maanantai

hernekeitto + pannari 10,50 e
makuualusta* + sukat* 88,85 e
teltanostokahvit 6,10 e
puhelimen sadesuoja* 9,99 e
Prisma 22,93 e


tiistai

2 emalimukia 22 e
pizza 21,40 e


keskiviikko

nukkumatti 5,50 e
piilarineste 5 e
retkilautanen 6,90 e
Citymarket 7,83 e
Lidl 7,17 e
Prisma 41,64 e

torstai

retkiruoka 8,90 e
hampparilounas 11 e
ulkoiluhousut 11,25 e
Sale 2,49 e

perjantai

Supermarket 11,74 e


lauantai

kahvi + kakku 7,50 e
nukkumatti 5,50 e

sunnuntai

kahvi + suklaapatukka 2,55 e
kahvi + suklaapatukka 3 e
hammasharja 2,35 e
Rahaa meni yhteensä koko viikon aikana huikeat 313,60 euroa. Tuli ostettua parit nukkumatit tuliaiskukiksi eri paikkoihin, joista muuten toinen sai vähän runtua, kun pyysin asiakaspalvelijaa ilmeisesti hieman väärin sanakääntein palvelemaan minua. Sanoin hänelle ”viitikkö heittää tän pakettiin”, johon sain silmienpyörityksen vastaukseksi ja ”kai mää voin”. Hän tosiaan sitten paketoi kukan niin pieneen sykkyrään, etten ole koskaan nähnyt viherkasvia pakattavan sillä tavalla. Se on kuulkaa tarkkaa millä kielellä pyytää palvelua Varsinais-Suomessa. Kun nyt sattui taas tällainen pohjalainen lipsahdus liian lähellä Raision ja Turun rajaa, lopputulos ei ollut kaunis. Eikä siinä, kyllähän sitä itse kukin asiakaspalvelija on loman tarpeessa näihin aikoihin vuotta. Ymmärrän hyvin, itselläkin helpotti heti, kun loma alkoi.
Tänään tämä tuh-lai-lee -tyttö taitaa viedä rahansa Ruotsiin, mutta sitä ennen täytyy mennä syömään. Vi ses!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.