Hae
Mari Hietala

Shampoo- ja hoitoainevinkki kuiville hiuksille

Annoin kampaajani tehdä kaksi vuotta sitten sen, mistä hän taisi tykätä tosi paljon: annoin hänen leikata mun pitkääkin pidemmät hiukset ihan lyhyiksi. Äitini kauhistui, mutta muut tykkäsivät ja niin tykkäsin kyllä minäkin. Lyhyet hiukset olivat uskomattoman kevyet. Ihanat kesällä.
Tein lyhentämispäätöksen ihan vain päänahkani takia, sillä se voi huonosti. Halusin antaa sille ilmaa, vaikka loppujen lopuksi päänahkani ongelma taisi olla raudan sekä d-vitamiinin puutos. Silti leikkaaminen teki hyvää, se puhdisti.

Kaksi vuotta olen kasvattanut hiuksiani takaisin pitkiksi ja nyt nämä alkavat jo vähän tuntuakin pidemmiltä. Päänahkalleni sopivaa shampoota olen etsinyt pitkään, kauemmin kuin kaksi vuotta. Menneenä syksynä sain testiin uusia luonnollisia aineita sisältävät shampoon ja hoitoaineen. Vähän epäilytti alkuun kuinka mahtavat hiuksilleni sopia ja tuleeko puhdasta jälkeä, mutta kyllä, hyvin toimivat! Olen tykännyt tosi paljon ja niin on myös päänahkani.

* shampoo ja hoitoaine saatu blogin kautta

Attituden Super Leaves kosteuttava shampoo (mainoslinkki) sekä hoitoaine (mainoslinkki) ovat syksystä asti kuuluneet hiustenpesurutiiniini enkä taida hetkeen olla vaihtamassa. Nämä saavat jopa minun karheat ja luonnonkiharatyyppiset hiukseni tuntumaan kosteutetuilta. En muista kokeneeni vastaavaa useinkaan.

Super Leaves -sarjan tuotteet sisältävät kvinoaa ja jojobaa sekä moringansiemenuutetta. Ne tuoksuvat jonkun verran (marjoilta ja guavalta), mutta se ei haittaa eikä itselleni ole ainakaan aiheuttanut mitään ärsytystä, vaikka hieman tuoksuherkkä olenkin.

Mitä sun hiuksille kuuluu näin talvella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.