Hae
Mari Hietala

Mihin kaikkiin kouluihin hakisi ja muita touhuja

*Sisältää mainoslinkkejä

Niin. Mihin kaikkiin kouluihin hakisi? Tällä viikolla alkoi yhteishaku ja mä olen vanhoilla päivilläni keksinyt, että voishan sitä vielä vähän opiskella. Hain vuosi sitten Turun ammattikorkeaan ylempään ammattikorkeakoulututkintoon, mutta en päässyt. Ajattelin tänä vuonna laittaa paperit muuallekin, koska jotenkin tuo YAMK nyt kutkuttelee. Mites sinä, aiotko sä hakea johonkin?

Tästä viikonlopusta tuli yllättävän onnistunut. Me ollaan lenkkeilty teillä ja mehtäteillä sekä käyty eilen Myllytyksessä. Haluttiin softshellhaalari lapselle isommassa koossa ja se löydettiin. 🙂

Oon yrittänyt omaksua tässä taaperoarjessa sen, että urheilla täytyy aina, kun ollaan terveenä. Niinpä tällä viikolla ollaan käyty lenkillä sen kolme kertaa ja tänään metässä. En suunnitellut näitä viikonlopun tekemisiä ollenkaan etukäteen, mutta siitä huolimatta onnistui kaikki tällainen tosi hyvin! Mehtäänkin lähettiin tänään tosiaan täysin suunnittelematta ja se on paljon se! Yleensä jää menemättä just siksi, kun ei ole suunniteltu.

Eilen oli itse asiassa tosi paska keli ja normaalisti ei olisi lähetty edes, mutta halusin hakea yhden tilaamani paketin. Siinä samalla tuli kierrettyä kauempaa. Vitsi miten hyvä fiilis aamulenkin jälkeen oli taas!!

Paketissa oli vitamiineja ja rasvoja. Tilasin lasta varten tuollaisen *Acon stickin, koska mikä sen helpompaa aamuisin kuin tuollainen?

Päiväunien jälkeen lähettiin sinne Myllyyn ja käytiin syömässä heti alkuun. Kierreltiin muutamat kaupat ja myöhemmin illalla hurautettiin takas kotiin.

Tänään sitten tosiaan suunnattiin Rauvolanlahdelle lyhyelle luontopolulle, joka suurimmaksi osaksi oli jäässä. Onneksi en kotona lähtiessä muistanut kuinka kevät nyt on jo ja että millaisia polut yleensä tähän aikaan vuodesta on. 😀 Kaikesta huolimatta oli aivan ihanaa! Oli rauhallista ja hiljaista, linnut vain touhusivat omiaan. Kyllä kelpasi!!

Nyt kun tuo lapsi nukkuu vielä, taidan oikeasti mennä katsomaan mihin kaikkiin kouluihin hakisi! Jos löydän kaikki tarvittavat liitteet, laitan haun vireille heti. Hitsi! Niin jännittävää!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *