Hae
Mari Hietala

Ihanaa auringonpaistetta ja kaakaota kotipihassa

Tehtiin viime viikolla sellainen juttu, että ilmoittauduttiin vauvauintiin. Vihdoin ja viimein. On pitänyt tehdä se jo pitkään, mutta nyt vasta saatiin aikaiseksi. Sitten tulikin mieleen, etten itse taida mahtua mihinkään mun vanhoihin uimapukuihin eikä tuolla pojallakaan mitään uimapöksyjä ole valmiina ollut. Niinpä suuntasimme eilen ensin Myllyyn etsimään uikkareita ja sitten vielä tänään Skanssiin. Myllystä löydettiin vauvalle yhdet vauvauimahousut, mutta ne olivat hieman isot vielä, joten kävimme tänään Skanssista hakemassa kokoa pienemmät. Samalla tietysti etsimme itsellemme uimavermeet, kun emme niitä Myllystä löytäneet.

Skanssiin lähdimme myös ulkoilumielellä, koska täksi päiväksi oli luvattu ihanaa auringonpaistetta. Tai siis sääennusteessa oli vain aurinko, ei ihanaa aurinkoa, höhö!

Kiersimme kaikki mahdolliset liikkeet ja löysimme myös kaikille sen, mitä olimme etsimässä. Onneksi! Helpotti heti, kun ensimmäinen vauvauinti on kuitenkin jo tiistaina.

ihanaa auringonpaistetta

ihanaa auringonpaistetta

ihanaa auringonpaistetta

Oli ihanaa köpsötellä lämpimässä auringossa takaisin kotiin. Pysähdyimme nauttimaan kaakaot ulkona kuunnellen samalla lintujen keväistä sirkutusta. Haaveilen niin paljon metsäretkistä, että ihan pian on kyllä pakko jo olla retkeilyn aika. Haluan istahtaa mättäälle juomaan kuksakahvit ja esitellä lapselle luontoa. Haluan kuulla palokärjen ja hömötiaiset. En malta odottaa kunnon kevättä ja ensimmäisiä perhosia!

Oma kuntokin kaipaa metsään, sillä on kyllä päässyt rapistumaan erittäin tehokkaasti menneen puolen vuoden aikana. Alaselkä vihoittelee todella paljon, enkä tiedä mikä muu siihen auttaisi niin hyvin kuin liike.

Onneksi tuo lapsi kasvaa vähitellen ja pääsee itsekin enemmän liikenteeseen sohvan pohjalta sen vuoksi. Häntä voi jo vähän käyttää pihalla muutenkin kuin nukkumassa ja nyt tosiaan ollaan menossa vauvauintiin yhdessä. 🙂 Toivottavasti myös viikon päästä on ihanaa auringonpaistetta, jotta päästään kunnon retkelle. 🙂

Haluatteko sitten kuulla miten vauvauinti sujui?


Seuraa blogiani instassa, facessa ja Bloglovinissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.