Hae
Mari Hietala

Ihana kesäpaita

*postaus sisältää mainoslinkin Nellylle*

Piipahdin sunnuntaina Turun keskustan vaatekaupoissa ihan muuten vain katselemassa, koska välillä on tosi rentouttavaa kierrellä kauppoja ja kiinnitin huomiota siihen kuinka paljon pellavavaatteita on nyt myynnissä. Mietin mahtoiko kuuma viime kesä vaikuttaa tähän vai onko pellavaa myyty aina näin paljon?

Kuumina päivinä on tärkeää, etteivät vaatteet hiosta ja on mukava olla, joten kyllä sitä omaa vaatekaappia haluaa tuunata kestäväksi eri vuodenaikoja ajatellen. Minun vaatekaapistani ei esimerkiksi ennen viime talvea löytynyt ollenkaan merinovillaa eikä sieltä kyllä montaa pellavavaatettakaan ole löytynyt. Nyt pellavaa onneksi on tarjolla kaupoissa, joten sitä on helppo hankkia.

Lauantaina hipelöin Vero Modassa erästä puoliksi pellavaista pinkkiä paitaa*, joka oli aika pitkälti just täydellinen. En kuitenkaan jaksanut sovittaa vaan jätin asian hautumaan. Eilen päätin töiden jälkeen ajaa Myllyn Vero Modan kautta ja hakea sen paidan, koska minulla ei tosiaan liikaa pirteitä kesäpaitoja ole.

Minusta paita on ihana. Väri on just hyvä ja tykkään olkapäät paljastavista paidoista. Niistä tulee mieleen Espanja, kesä ja kuumuus.
Ootko sä hamstrannut pellavaa kuumien kesien varalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.