Hae
Mari Hietala

Jo joutui joulukuu

Menneen ja tulevan pohdiskelun jälkeen palataan hetkeksi joulukuuhun. Jo perinteeksi muodostunut kuukausipostaus on taas vuorossa. Näitä on ollut ihan hauska tehdä. Tarkoitus on ollut kuvittaa muut postaukset kameralla otetuilla kuvilla ja tehdä puhelimen kuvista joka kuukaudesta tällainen kooste. Usein puhelimella tulee näpsittyä kaikenlaista, kun tuolla kylillä pyörii ja kameralla sitten taas kaikkea enemmän suunniteltua. En tiedä onko nämä kuukausikoosteet teidän mielestä hauskoja, mutta itselle tekee hyvää palata kuukausi taaksepäin, jotta muistaa mitä kaikkea tulikaan touhuttua.

Siinä on Paavo Nurmi saanut hatun joulukuun alussa. Käytiin katsomassa ja kuvaamassa futsalia Kupittaalla, kun kaveri pyysi. Samalla käytiin Turun keskustassa asioilla.
Samana iltana käytiin pikkujouluilemassa ystävien luona Kaarinassa. Tulee nälkä, kun tätä kuvaa katsoo. Ihania herkkuja, mmmm!

Seuraavana päivänä käytiin ottamassa kuvia Raisiossa Kerttulan kentällä. Oltiin jo aiemmin ihmetelty miksei kenttä ole käytössä ollenkaan ja nuo lukitut maalit kruunasivat koko jutun. Suomifutis nousuun ja silleen.

Tämä selfie töistä ihan vaan, koska tukka. Olin mennyt märillä hiuksilla nukkumaan ja…

Kuvan mies asensi meille jouluvalot keittiöön kaappien päälle. Siitä tuli aika kiva! Tylsää, että valot täytyy kohta ottaa pois. 

Itsenäisyyspäivänä kävin Turun Urheilutoimittajien kerhon syyskokouksessa. Söin hyvän jouluaterian ja naureskelin kuinka jalkapallo jakaa meitä joka kerta eri leireihin.

Mmm herkkuja! Joka vuosi täytyy käydä kerran tai pari jotain piparkakkulattea maistelemassa, vaikka ei ne aina mitään ihmeellisiä ole. Tällä kertaa olivat kyllä hyviä kaikki, joita pääsin juomaan.
Kakku on synttärikakku, jonka poikaystävä taiteili mulle. Ylihyvää! Resepti löytyy täältä
Taiteiltiin myös piparkakkulinna, josta ei tähän nyt tullut kuvaa mukaan, mutta instasta sellainen löytyy kyllä. Saa nähdä milloin ja kuka sen syö. Pitäisi varmaan pitää jotkut linnansyöntibileet jossain vaiheessa.
Linnan tekemiseen tuli pieni tauko, kun kaaduin ja löin pääni.

Joulu vietettiin Raumalla, vaikka mulla olikin vielä pieni pääjumi.

Joulun jälkeen käytiin töissä pari päivää, oltiin yksi päivä kotona ja sitten lähdettiin reissuun taas.

Tultiin Vimpeliin viettämään uutta vuotta.

Vimpelissä ei tarvitse kauas mennä hyvien luontokuvauskohteiden perässä. On myös niin uskomattoman hiljaista joka kerta. Haluan muuttaa johonkin, jossa on yhtä hiljaista. Sielu ja mieli lepää ♥ 

Joulukuu oli muuten ihan hyvä, mutta sitten sattui se pieni onnettomuus, joka varjosti loppukuuta. Paranin onneksi suhteellisen nopeasti ja pääsen toivottavasti pian jo vähän pidemmillekin kävelylenkeille. Ihanaa olla jo tammikuun puolella, kun nyt kuljetaan valoa kohti koko ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.