Hae
Mari Hietala
Kaupallinen yhteistyö

Kesälomavinkki maalle kaipaaville

Kaupallinen yhteistyö: Koivuniemen Herran farmi

Minä harvoin vinkkailen mitään (voisin kyllä useamminkin!), mutta nyt on pakko antaa yksi kesälomavinkki, jota olemme itsekin tässä miettineet tälle vuodelle. Oltiin nimittäin viime kesänä pari yötä Koivuniemen Herran farmilla Merikarvialla ja oli kyllä niin ihana irtiotto kaikesta tuo Ihan maalla -paketti, joka käytiin kokemassa.

Saapumispäivänä saatiin grillauskoppa, jonka kanssa paineltiin saunoille, jotka sijaitsevat suolammen rannalla ja jossa on myös grillikatos. Oli ihana kesäilta, mutta toki myös pieni lapsi, joka halusi aikaisin nukkumaan. Se ei kyllä haitannut, sillä farmilla alkoi touhu aikaisin aamulla tietysti. 🙂 Meillä oli nimittäin mahdollisuus päästä tekemään pehtoorin teettämiä hommia tilan eläinten hyväksi. Vietiin heiniä lampaille ja syötettiin possut esimerkiksi. 🙂 Sitten, kun ei tehty mitään tuottavaa, ihmeteltiin landeteemapuiston päivän ohjelmaa ja käytiin syömässä. Kierreltiin myös kaikki rakennukset läpi ja ihailtiin niiden asukkeja. Eläimiä tilalla riittää!

Vanhan ajan syöttötuoli best! Vauveli viihtyi hyvin ja saatiin syyä rauhassa. 🙂

Toisena iltana käytiin päivän päätteeksi saunomassa ja nautittiin eväskopan antimista. Jälleen oli ihana kesäilta, mutta nukkumaanmeno kutsui. Ei sillä, että oltaisiin jaksettu touhukkaan farmipäivän jälkeen edes niin hirveästi valvoa. 😀

Meille tällainen ihan maalla oleminen on kuin nenä päähän ja siksi ollaankin mietitty olisiko Merikarvia jossain välissä meidän matkan varrella, kun ollaan menossa pohjoiseen. Voisi nimittäin hyvinkin olla, sillä lapsi on taas vuoden vanhempi ja varmaan jo vähän saisi enemmän irti kaikista eläimistä, lypsämisestä ja kaikesta, mitä MuuMaa tarjoaa. Ehkä me tällä kertaa myös pystyttäisiin saunan päälle ottamaan lättykoppa. 🙂

Merikarvia kiinnostaa myös siinä mielessä, että siellä on muutamia luontopolkuja, jotka haluaisin nähdä. Tekemistä siis riittää niin farmilla kuin luonnossakin. Oi että, nyt iski kauhea kesäkaipuu!

Nappaa tästä kesälomavinkki talteen. Ehkä nähään farmilla tänä vuonna! 😉

Kaupallinen yhteistyö: Koivuniemen Herran farmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *