Hae
Mari Hietala

Mun talvilenkkeilyvarusteet

* postaus sisältää mainoslinkkejä
En ole elämässäni ikinä ulkoillut niin paljon kuin nyt. Enkä varsinkaan talvella. Teininä kävin satunnaisesti hiihtämässä ja sitäkin säännöllisemmin lautailemassa, mutta en minä mitään lenkkeilyä koskaan talvella ainakaan harrastanut. Nyt en ole mitään muuta tehnytkään, vain lenkkeillyt.
Talvella ulos joutuu pukea pari kerrosta enemmän kuin kesällä, mutta siihenkin tottuu. Osaa valita kaapista suurin piirtein oikean takin ja kerrostaa alle paitoja sopivan määrän. Eniten kyllästyttää päivästä toiseen samat housut, mutta mihin sitä toisaalta monia eri talvijuoksuhousuja tarvisi?
Talvijuoksuhousut ovat mahtava keksintö. Suosittelen hankkimaan sellaiset, mikäli ei jo omista. Omani olen hankkinut aikoinaan Ginasta ja ne ovatkin olleet ihan parhaat! Ginasta ei ole hetkeen urheiluvaatteita saanutkaan paitsi nyt taas. Heillä on nyt myynnissä tällaisia aim’n-urheiluvaatemerkin kanssa yhteistyössä tehtyjä treenivaatteita ja kieltämättä ovat kiinnostavan oloisia. Minun vaatekaapistani ei treenivaatteita kuitenkaan puutu vaan ennemmin kaipaisin jotain talvijuoksuun soveltuvaa takkia, mutta siitäkään en ole aivan varma, sillä omistan hiihtotakin ja pari muuta ulkoilutakkia.

Tällä hetkellä talvilenkkeilen näillä: joku random pipo eteisestä päähän, kaulaan joku suoja, takkina jompi kumpi omistamistani Torstain takeista tai hiihtotakki, Ginan talvijuoksuhousut ja Salomonin piikkikengät (nämä). Alla aina joku juoksupaita tai pelkkä merinovillapaita sekä housujen alla merinovillakalsarit.
Jos sinua jäi mietityttämään talvijuoksuhousut, Stadiumissa on nyt myynnissä alennuksella nämä Craftin housut ja vähän kalliimmalla nämä 2XU-merkin pöksyt. Ehkä itsekin joudun hankkia jotkut sitten joskus, kun ensin kulutan Ginat puhki. Minkä merkkisillä talvijuoksuhousuilla sinä painelet eteenpäin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.