Hae
Mari Hietala

Partatonttuja kaikkialla

Hopsan! Erinomaisen hyvää lauantaita juuri sinulle sinne! Joko sulla on kotitonttuna partatonttu?
Partatontut ovat tainneet vallata maailman. Niitä on joka paikassa. Ostin omani Tokmannilta (mainoslinkki) maanantaina ja heti seuraavana päivänä pääsin ihailemaan Murenan blogi-iltaan heidän partatonttujaan.
Keskiviikkona työmatkani pysähtyi ohilkulkutielle, kun poliisi oli pysäköinyt maijan poikittain kahdelle kaistalle. Siinä ihmisten hermoilua autojonossa seuranneena ajattelin, että ehkäpä tästä perseilystä jo voisi kirjoittaa vaikka postauksen ja niinpä liikennekäyttäytymiseen liittyen on tulossa teksti tässä joku kaunis päivä, ehkä jo huomenna. Toinen aihe, josta on ehkä pakko kirjoittaa, koskee someperseilyä. Olen nimittäin seurannut sivusta jo hetken erästä suomalaista somevaikuttajaa, joka keräilee itselleen seuraajia seuraamalla ensin uhriaan ja sitten lopettaa seuraamisen.
Eilen oli jotenkin upea päivä. Sain ihania uutisia ihan yhtäkkiä ja menin niin hämilleni hetkeksi, etten pystynyt keskittymään mihinkään. Illalla piti vielä lotota ja kaikkea, mutta mun rahavoitot taisi olla 25 euroa, jonka sain yhdestä arvasta. Universumilta ei kehtaa pyytää määräänsä enempää. Kerron teille jossain myöhäisemmässä jaksossa tästä jutusta! Siihen liittyy niin paljon kaikkea panikoitavaa, että pakko kirjoittaa, se auttaa aina (Annan kanssa samoilla linjoilla siis kirjoittamisen suhteen).
Nyt tulee kahvin tuoksu niin vahvasti nenään, että taitaa olla pakko siirtyä keittiön puolelle. Vähän aamupalaa ja sitten lähdetään käymään asioilla ennen kuin päivällä menemme kahvittelemaan Duussin luo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.